Anne Nergiz Ramizoğlu, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giderken yolda oğlunun işitme cihazını kaybettiklerini söyledi.

CİHAZ BULUNAMADI

Anne Ramizoğlu;

"Arabayatağı metro istasyonunda otobüsten indim. İndiğim an cihazın olmadığını fark ettim. Otobüsün şoförüne arkasından seslendim ancak gürültüden duymadı. Terminale gittim, otobüse baktık ancak cihazı bulamadık. Eşimi aradım. O da İnegöl'deki terminale baktı ancak cihazı bulamadı" diye konuştu.

Ramizoğlu, cihazın bulunması için sokaklara ilan yapıştırdıklarını ve bunun fotoğrafının sosyal medyada paylaşıldığını anlattı.

O kişilerin ehliyetinde sorun yok! O kişilerin ehliyetinde sorun yok!

HAYIRSEVER CİHAZI ALDI

Cihazın fiyatının 2 bin lira olduğunu vurgulayan Ramizoğlu;

"Cihaz bulunmazsa veya temin edilemezse duyamaz, duyamazsa konuşamaz. Bir haftadır telefonlarımız susmuyor. İlanı görüp arayanlar bize maliyetini soruyor. En son Bursa'dan isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir kadın aradı. Bize yeni cihaz alma sözü verdi. Hayırsever kadınla Bursa'ya giderek görüştük ve cihazı bize 1 hafta sonra teslim edecek" diye konuştu.

KIZI DA İŞİTME PROBLEMİ YAŞIYOR

3,5 yaşındaki kızının da işitme problemi odluğunu aktaran Ramizoğlu;

"3,5 yaşındaki kızım Melek'in de işitme sorunu var. İkisi de cihaz olmadan duyamıyor. Bazılarını sigorta karşılıyor ama kulak salyangozu gelişmezse cihaz uymuyor. Kızımın cihazını da akrabalarımızın yardımıyla 24 bin liraya aldık" dedi.