Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş
İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Fenerbahçe maçının önemli bir maç olduğunu söyledi.

2-0 ÖNDEYKEN KAYBETTİK

Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçına değinen Başkan Aktaş;

“2-0 öndeyken, 3-2 kaybettiğimiz bir maç oldu. Son 10 haftada ciddi toparladık. Fenerbahçe’de ise bu sene geriye gidiş var. Dolasıyla her arkadaşımız çok dikkatli olur ve maçı sonuna kadar çok itinalı götürürse kesinlikle Fenerbahçe’yi yenebiliriz diye düşünüyorum” dedi.

YETER Kİ KENDİNİZE GÜVENİN

Fenerbahçe maçında galibiyet primi verileceğini ifade eden Aktaş şöyle konuştu;

“Bu maçın primli bir maç olacağını söyleyeyim. Kazandığınız takdirde bu maça prim ödeyeceğiz. Yeter ki kendinize güvenin. Bizde bu potansiyel ziyadesiyle var. Pozisyonlar verebiliriz, sayılar kaybedebiliriz.

Hemen toparlanıp süreci devam ettirmemiz lazım. İnşallah hep beraber inanır, güvenir ve kenetlenirsek bu maçı kazanmamamız için hiç bir gerekçe yok. Bu maçı alarak ilk yarıyı da çok güzel kapatmış oluruz diye düşünüyorum.”

HEDEF GALİBİYET

Fenerbahçe maçında takıma başarılar dileyen Aktaş, ikinci yarı zorlu bir süreç başlayacağını hatırlatarak Fenerbahçe maçından 3 puan istediğini vurguladı.

İnegöl Sigorta sahibi Rıdvan Kocaağa ise İnegöl Belediyespor Kulübünün sporcularına hafta sonu oynayacakları önemli maç öncesi moral ve motivasyon yemeği vermek istediklerini söyledi.