İnegöl'ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçiren İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi Malazgirt Caddesine çeşmeli meydan düzenlemesi yapıyor.

SOSYAL HAYATI CANLANDIRIYORUZ

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu;

"İnegöl Belediyesi olarak mahallelere nefes aldıracak meydan düzenlemeleriyle sosyal yaşama hayat veriyoruz.

Birçok mahallede planlanan meydan düzenlemeleri ile hem mahallelere değer katıyor hem de sosyal hayatı canlandırıyoruz."

"Bu noktada son olarak geçtiğimiz günlerde Şipali Mahallemizde meydan düzenleme çalışmalarını tamamlayarak halkımızın kullanımına sunduk. İnsan odaklı çalışma prensibi çerçevesinde sürdürdüğümüz hizmetler ile Akhisar mahallemizde bugüne kadar birçok hizmete imza attık."

BELEDİYE ÇALIŞIYOR

"Akhisar Mahallesi çeşmeli meydan düzenleme uygulamamıza 2015 yılı Temmuz ayı ortasında başlanmış olup, 2015 yılı Ağustos ayı sonu itibarı ile de uygulamasının tamamlanması planlanmaktadır. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 75 bin TL olacaktır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi

"Diğer çalışmalarımız olan Mesudiye Mahallesi Gülerer Sokak'taki 20 araçlık ve yine Mesudiye Mahallesi Asil Sokak'ta ki 26 araçlık otopark uygulamalarımız tamamlanma aşamasına ulaşmıştır.

Akhisar Mahallesi Meriç Caddesi ve Atatürk Caddesi kesişimindi uygulamakta olduğumuz diğer bir çeşmeli meydan düzenleme projemiz de Ağustos ayının başında kullanıma sunulacaktır" diye konuştu.