İsaören Camii'nde Cuma Namazı öncesi gerçekleşen programa, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Müftü Vekili Mehmet Nedim Bakır da katıldı.

Sakal bırakmak sevap mı? Sakalını kesen günaha girer mi? Sakal bırakmak sevap mı? Sakalını kesen günaha girer mi?

KURANİ BİR HAYATLARI OLSUN

Öğrencilerin ilahi, Kuran tilaveti, hadis ve dualarla süsledikleri programın açılışında konuşan İnegöl Müftü Vekili Mehmet Nedim Bakır;

"Geçtiğimiz ay camiimize gelmiş ve 40 Hadis kitabımızı hediye etmiştik. 40 hadisin ezberletilmesi ait bir program yapılsın istedik. Sağ olsunlar bizi hayal kırıklığına uğratmadılar. Kendilerini tebrik ediyorum.

Çocuklarımız bugün ilahi söylediler, hadisler okudular. Dualar ettiler. Biz de bu programı izleyerek mutlu olduk. Kendilerine Kurani bir hayat diliyorum. Kendilerini yetiştiren hocalarını, kendilerini ve ailelerini kutluyorum" dedi.

HEPSİ IŞIL IŞIL ÇOCUKLAR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise;

"Biz Temmuz ayında buraya gelmiştik. İnegöl'ün kırsal mahallelerine 1500 kitap dağıtmıştık. Bir de 40 hadis kitabı vardı. Ağustos ayında yine geleceğiz deyip; bir yarışma düzenlemiştik. Allah hepsinden razı olsun. Hepsi ışıl ışıl çocuklar. Hepsini kutluyorum.

KURANI HAYATIMIZA DÜSTUR EDİNMELİYİZ

Bu işler sadece 1-2 aya ait işler olmamalı. Takdir edersiniz ki Kuranı hayatımıza düstur edinmeliyiz. Bütün camilerimizde büyük bir heyecanla iştiyakla çocuklarımıza geleceğe yetiştirmek için uğraş veriyorlar.

Hocalarımızdan Allah razı olsun. Bu çocuklarımız ileride büyüyecekler. Türlü türlü mesleklerin içinde olacaklar. Hangi mesleği icra ederlerse etsin önce iyi insani kaliteli, ahlaklı, dürüst insan olmak önemli.