Kentte huzur ve asayişi sağlamak amacıyla başarılı çalışmalara imza atan İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde artan terör olayları ve bombalı saldırılar üzerine güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı.

3,5 AYDIR REHBER KAVŞAĞINDALAR

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde 24 saat çalışma esasına göre uygulamalarını gerçekleştiren emniyet ekipleri, 3,5 aydır vatandaşın daima huzur ve güven içinde olması için yaptığı uygulamalara gece gündüz ara vermeden devam ediyor.

EKİPLER 24 SAAT GÖREVDE

Rehber Kavşağı olarak bilinen bölgede vatandaşın huzur ve güvenliği için 3,5 aydır uygulama yapan emniyet güçleri, uygulama noktasında vardiya şeklinde nöbetleşe görev yapıyor. Trafik, asayiş, Terörle Mücadele, karakol ve KOM ekipleri ile bölge trafik ekiplerinin de eşlik ettiği uygulamalarda, durdurulan araçlar titizlikle aranırken, sürücüler ile araçta bulunan diğer şahıslar GBT kontrolünden geçiriliyor.

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU SALIYOR

Denetimler; şüphelilerin bulunması, suç ve suç unsurlarının tespiti, muhtemel bir eylem yapmak için gelen terör örgütü üyelerine mani olmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmayla emniyet güçleri dosta güven, düşmana korku salıyor.

BİNLERCE ARAÇ ARANDI

Denetimlerde, personelin can güvenliği de ön planda tutulurken, 3,5 aydır yapılan uygulamada binlerce araç aranırken, yüz binlerce kişi sorgulandı. Bu uygulamada ayrıca çeşitli suçlardan aranan şüpheliler yakalanırken, eksikleri bulunan yüzlerce araç hakkında da işlem yapıldı.