20 yıl önce 1995-1996 sezonunda Kurtuluşspor 1. Amatör Kümede grubunu 15 puan farkla şampiyon tamamlamış; 30 yıl sonra İnegöl'e şampiyonluğu getirmişti. Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Sakarya Grubunda da şampiyon olan Sarı - Kırmızılı ekip Bursa 'da 2. kademe maçlarına kalan tek takım olup büyük yankı uyandırmıştı. Yine Sakarya'da oynanan Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarında ikili averaj ile dramatik şekilde 3.Lige çıkmayı kaçırmıştı. İnegöl takımları içerisinde 3.lige en fazla yaklaşan ekip olan Kurtuluşspor'un o dönemdeki yönetim, teknik heyet ve futbolcuları yemekte bir araya geldi.

ABBAS AY VE KÖKSAL DEMİRAL

Yemeğe dönemin futbolcuları, takımın antrenörleri Abbas Ay ve Köksal Demiral ,bazı eski yöneticiler, kulüp müdürü ibrahim dinç ve futbolcuların gönül abisi Mahmut Dinç katıldı. Yemek sonrası Özden Suvat'ın hazırladığı ve eski fotoğraflardan, gazete haberinden oluşan slayt gösterisi ilgiyle izlendi. Anıların tazelendiği gösteride merhum olan masör Ali Dayı (Lefter Ali), Mesut Yetiş ve Fevzi Cengiz 'in fotoğrafları, hizmetleri anlatılırken duygusal anlar da yaşandı.

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde heyecan dorukta: İşte Hakan Ünsal’ın derbi tahmini Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde heyecan dorukta: İşte Hakan Ünsal’ın derbi tahmini

EN MÜTEVAZİ TAKIMDIK

Dönemin Başkanı İbrahim Sak, yemekte yaptığı konuşmada; " O yıl çok kaliteli sporculardan oluşan bir takıma sahiptik. 30 yıl sonra ilk defa İnegöl 'de bir takım şampiyon olmuştu. Bursa 'da şampiyon olan 6 takım arasında en mütevazi bütçeyle en başarılı olan takım bizdik. Yıllardır görmediğim kardeşlerimi bu güzel gecede görmek, anıları hatırlamak çok güzel oldu. Gerek o yıl, gerekse bu geceyi düzenleyen Cüneyt ve Özden kardeşlerime ve sponsor olan Ekrem Kutbay'a çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Ayrıca yemek sonrası Kurtuluşspor'un yöneticisi olan Cüneyt Ekmekçi başarıda emeği olan herkese hatıra madalyası hediye etti.