Galatasaray - Sivasspor maçının VAR’ı Simone Sozza oldu Galatasaray - Sivasspor maçının VAR’ı Simone Sozza oldu
İnegöl Rumeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği İnegöl’ün köklü takımlarından Doğanspor’un Tahsin Semiz, başkanlığındaki yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dernek Başkanı Salim Kaplan, Bursa ve İnegöl futbolunun en eski ve köklü kulüplerinden olan Doğanspor’un daha büyük başarılara layık olduğunu yerinin burada olmaması gerektiğini söyledi.

TESİS ZENGİNİ

Doğanspor’un Türk futboluna büyük değerler kazandırdığını da kaydeden Salim Kaplan;

Tahsin Semiz, yönetiminin Doğansspor’u ben yukarılara ve daha büyük başarılara taşıyacağına inanıyorum. Doğanspor, birçok kulüpte olmayan, iyi tesislere sahip. Doğansspor’un 1936 yılındaki o ruhu yeniden yaşayacağına inanıyorum. Doğansspor yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Doğanspor kulübü başkanı Tahsin Semiz’de ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında;

“Yeni bir yönetimle yaklaşık 6 ay önce işbaşı yaptık. 2. Amatör Kümede mücadele ediyoruz. Doğanspor yönetimi olarak ilk önce tesislerimizi modernizasyonunu, daha sonra kalıcı başarıları hedefledik. Tesislerle ilgili eksiklerimizi tamamlama aşamasındayız. Futbolda ise ilk önce altyapı diyerek, antrenörlerimiz Ömer Bakay, İbrahim Sarı ve Samet Özçömlekçi ile birlikte, bütün yaş kategorilerimizde liglere katıldık ve maçlarımız devam ediyor.”

12 YENİ TRANSFER

“A takımımızla ilgili çalışmamız devam ediyor. Yaklaşık 12 yeni transfer yaptık, önümüzdeki günlerde bu transferlerimizi kamuoyuna açıklayacağız. İddialı bir ekip oluşturduk, hedefimiz bu sezon şampiyonluk” dedi.