YUSUF ŞEN’İN ARDINDAN

Abone Ol

İsmiyle müsemma diye bir deyim vardır Türkçemizde. Kişilerin tavır ve davranışları adlarıyla uyum içerisinde olduğunda kullanırız bunu.

Geçtiğimiz gün kaybettiğimiz Belediye eski başkan yardımcısı ve İnegölspor eski başkanlarından Yusuf Şen de soy ismi ile müsemma biriydi.

Soyadı gibi 'Şen'di. Etrafına neşe saçan, herkes tarafından sevilen özel biriydi.

Allah rahmet eylesin. İnegölspor dergisini çıkartmıştık onun döneminde. Serhat Güller'in ilk döneminde onun başkanlığında 3 sayı çıkartmıştık.

Her daim rahmetle anacağız; İnegöl'ün, İnegölspor camiasının çok sevdiği değer verdiği Yusuf Şen'i...

HATAY HAK ETTİ

Spor Toto 2.Lig'de sezon sona erdi. İnegölspor son maçta Sivas deplasmanından 1 puanla döndü.

Sezon boyunca mücadelesiyle alkışı fazlasıyla hak etti. Zor bir ortamda göreve gelen yönetimin özverili yaklaşımının bunda etkisi büyük.

Bence çocuklar büyük bir iş başardı. Hocanın hafta için sözleri sanki veda niteliğindeydi.

Murat Yoldaş, hocalığının unutulduğu dönemde İnegöl'den bir anlamda iyi bir sıçrama yakaladı diyebiliriz. Eğer gitme kararı aldıysa hayırlısı olsun. Allah yolunu açık etsin.

Sezonu bence hak eden takım şampiyon bitirdi. Yıllardır 1.lig özlemi olan Hatayspor, önümüzdeki yıl 1.ligde mücadele edecek.

Buca'nın düşmesine üzüldüm açıkçası. -3 puanla lige başladılar. Bodrum-Tuzla-Buca arasında Buca'nın düşmesini istemezdim.

Diğer gruptan da Altay bir üst lige çıktı. Altay'ın zaten bu ligde olması büyük bir ayıptı. İnşallah Süper Lig'e de geri döner.

Önümüzdeki yıl yeni bir takım ve yeni bir heyecanla başlamak ümidiyle...