Spor

Yepyeni İnegölspor

İnegölspor’da transfer harekatı bayram sonrası başlayacak. Bordo Beyazlılar 5 isim haricinde diğer oyuncularla yolları ayırmayı düşünüyor.

Abone Ol

İnegölspor'da Münür Kaner başkanlığındaki yeni yönetim, teknik direktörlüğe Murat Yoldaş'ı getirmişti. Yoldaş'ın sunduğu rapor doğrultusunda transfer harekatı da başladı.

MALİYETİ DÜŞÜK OYUNCULAR

Bordo Beyazlılar bu sezon maliyeti yüksek olmayan, genç ve dinamik bir ekip kurmayı amaçlıyor. Bonservis sorunu olmayan oyunculara yönelen transfer komitesi, özellikle 3.ligde gelecek vaat eden oyuncuları araştırıyor.

İLK TRANSFER

Bayram öncesi ilk transfer de gerçekleştirildi. Geçtiğimiz sezon 3.lig ekibi Halide Edip Adıvarspor'da mücadele eden Ertuğrul Sancaktutan, Bordo Beyazlılarda imza atan ilk isim oldu.

5 İSİM KALACAK

İnegölspor'da Ali Aytemur, Oğuz Kocabal ve Emre Okur, yeni takımlarına imza atmıştı. Yönetim Kemal, Bilal, Raif, kaleci Şener ve Emrah Dağ ile yola devam etme kararı alırken; altyapıdan yetişen genç oyuncular dışındaki diğer isimlerle yollar ayrılacak. Ayrıca A takıma çok sayıda genç oyuncunun da dahil edilmesi bekleniyor.