Köşe yazarımız, elektrikli otomobil uzmanı Muhammed Ubeyd Aytekin, köşe yazısında TOGG Sahiplerinin karşılaşacağı sorunlar ve çözümleri kaleme aldı.

Alışılagelenden tamamen farklı bir sistem üzerine kurulu elektrikli otomobiller bu tecrübeyi ilk defa yaşayacak olan ilk kullanıcı kitlesine neler yaşatacak?

    Eveeeet! O büyük gün geldi ve TOGG satın almak için heyecanla ön başvurunuzu yapıp, çekilişe dahil olup, çok uzun olmayan bir süre içinde de yeni aracınıza sahip oldunuz. 

     Ama o da ne? Ertesi gün kıraathane de 'bazı youtube videoları izleyerek teknolojik konularda bilgisini nirvanaya ulaştırmış' bulunan Veligillerin Ali Emmi'nin:

"-Yav almış, almış ta 10 sene sonra bunun bataryası bittiğinde nolacah? Çöp olacah! Ben diyim valla size!"

Diye sizin hakkınızda bilmiş bilmiş konuştuğunu duyunca canınız sıkıldı.

     Durun! Hemen telaş yapmayın! Çünkü elektrikli otomobilllerin bataryaları Aziz Türk Milletimizin "kurcalayarak" kısa bir sürede uzmanlık alanına alacağı kadar anlaşılabilir ve düzenli bir tasarıma sahip. Şu anda bile bu bataryaları sıfırdan yapabilen onlarca bilindik şahıs var ülkemizde. Bende bu bataryaları yapabilen bir çok kişiden sadece biriyim. İşin içinde olduğum için bu kadar emin konuşuyorum. Batarya bitmesi konusunda benim gibi şahıs olarak bu işlerle uğraşan insanlar size üreticinin sunduğu fiyatın neredeyse yarısına yardımcı olabilecekler. Aşağıda bir elektrikli otomobil bataryasını görüyorsunuz.

Yazının tamamı için tıklayınız:

https://www.gencgazete.net/mustakbel-togg-sahiplerinin-karsilasacagi-sorunlar-ve-cozumleri

Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini başarıyla tamamladı Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini başarıyla tamamladı

Editör: AYHAN BAYRAKTAR