İbrahim Tatlıses Folkart yangınının kendi evinden başladığına dair iddialara açıklık getirdi.

İzmir Narlıdere'de bulunan lüks Folkart sitesinde dün akşam saatlerinde bir yangın çıktı. Yangın ilerleyen dakikalarda daha da şiddetini artırıp bütün binaya yayıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken 6 kişi dumandan etkilenerek tedavi altına alındı. Bir anda Türkiye gündemini sarsan yangın yaklaşık yedi saatlik bir çabanın ardından kontrol altına alındı.

Yangının ardından sosyal medyada yangının sitede evi bulunan ünlü isimlerden İbrahim Tatlıses’in evinden çıktığı iddia edildi. Mynet sitesinin haberine göre; ünlü türkücü yangının kendine ait dairede başladığına yönelik iddiaların asılsız olduğunu belirtip "Benim evim en üst katta. Yangın alt katlarda başladı. Şu an İstanbul'dayım. Herkese geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin" şeklinde bir açıklamada bulundu ve iddiaları yalanladı.

İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti

Ünlü türkücü ayrıca uçaklarda yer olmadığı için İzmir’e gelmekten son anda vazgeçtiğini ve bir anlamda ölümden döndüğünü de şu ifadelerle vurguladı:

"Folkart’ta oturan bütün komşularıma geçmiş olsun. İki gün önce geliyordum İzmir'e, uçaklarda yer yok diye gelemedim. Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen