Eğitim

Sağlık Meslek’te Kariyer Günleri

Abone Ol
İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi’nin İnegöl’ün yetiştirdiği değerlere yönelik “Vefa ve hatırlama” programı çerçevesinde İnegöl’e gelen Marmara Üniversitesi Patoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr.Nusret Erdoğan, Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde seminer verdi. “Kariyer Günleri” projesi kapsamında 12.sınıf öğrencilerine verilen seminerde “Tıp alanındaki gelişmeler ve patolojinin önemi” konusu işlendi.

KARİYER GÜNLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, programda yaptığı konuşmada okuldaki eğitim öğretimi renklendirmek ve daha zevkli hale getirmek için sadece sınıf ortamına bağımlı kalmamak gerektiğini, öğrencileri uygulamalı olarak hayatin içine katmak ve alanlarında yetişmiş insanların bilgi ve birikiminden yararlanmak gerektiğini belirterek bu yıl okulda başlatılan ‘Kariyer Günleri’ programı çerçevesinde bu ve benzeri çalışmaları önemsediklerini belirti.

HAYATİ BİR ALANDA ÖĞRENİM GÖRÜYORLAR
Müdür Mercan; “Yetiştirmekte olduğumuz öğrenciler çok önemli ve hayati bir alanda öğrenim görüyorlar. Dolayısıyla iyi donanımlı olmaları için ellimizden gelen bütün imkanları seferber ederek çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlamak durumundayız” dedi.

“Özellikle İnegöl Kent Konseyi Başkanı Sayın Haydar CERRAH’ın katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor. Sunumu gerçekleştiren Marmara Üniversitesi Patoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr.Nusret Erdoğan hocamıza ve saygıdeğer eşlerine şükranlarımızı sunuyor. Okulumuzda katkı sunan öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerimi kutluyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.