Eğitim

Okyanus'ta Başarı Sezonu

İnegöl Özel Okyanus Koleji'nde 2017-2018 eğitim öğretim yılında 140 öğrenci mezun oldu. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine veliler de katıldı.

Abone Ol

140 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde Okyanus kolejinde mezuniyet gecesi düzenlendi. İlk, Orta Okul ve Lise öğrencilerinde toplam 140 öğrenci mezun oldu.

OKYANUS KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ FARKLIDIR

Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk,

"Bugün mutluyuz 8 ay önce teslim ettiğiniz yavrularınızı 8 ay sonra sağ salim teslim ediyoruz. Okyanus koleji bilginin en önemli unsuru olan ahlakın en önemli temsilcisidir. Okyanus kolejinin öğrencileri farklıdır, niçin farklıdır; çünkü onları yetiştiren öğretmenleri farklıdır.

Bu yüzden Okyanus kolejinin öğrencileri de farklıdır. Okyanus kolejinde duaların kabul olduğu, hayallerin gerçeğe dönüştüğü, hedeflerinde isabet bulduğu bir kurum. İnşallah yavrularımızı hayallerindeki okullara göndermek istiyoruz."

İYİ DERECELER BEKLİYORUM

"Okyanus kolejinde öğrencilerimizin hedefleri isabet buluyor. Yavrularımızı hedeflediği okullara gönderiyoruz. 8 ay boyunca öğretmen kadromuzla yavrularınızı gözümüz gibi koruduk. İlk,orta ve lise olmak üzere 3 grup'ta öğrencilerimiz var.

Lise öğrencilerimizi kısa bir süre sonra yapılacak olan sınavla iyi bir üniversiteye göndereceğiz. Üniversiteye gidecek öğrencilerimizden iyi derece bekliyorum."

EN BAŞARILI OKUL

"İnegöl'de başarılı okullar var ama bu sene en başarılı okul Okyanus Koleji'dir. Kısa bir süre sonra ramazan ayına gireceğiz. Allah'a hamd olsun sağ salim Ramazan ayına eriştik. Bu gece bizim en güzel gecemiz mezun ve ödül gecemizi gerçekleştireceğiz."

BAŞARILARI SIRALADI

2017-2018 eğitim öğretim yılında Okyanus Koleji'nin elde ettikleri başarıları sıralayan Baştürk "TÜBİTAK proje yarışmasında Ortaokul projemiz bölge finalinde İnegöl'den tek ortaokul olarak katıldı. Bilgi yarışmasında İnegöl birinciliği, Matematik olimpiyatlarında 7. sınıflarda İnegöl birinciliği.

Matematik olimpiyatlarında İnegöl birinciliği. Kitap okuma yarışmasında İnegöl birinciliği. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında şiir yarışmasında İnegöl ikinciliği. İstiklal ve İstikbal şairi Mehmet Akif konulu kompozisyon yarışmasında İnegöl ikinciliği.

BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI

Satranç yarışmasında anasınıflarında İnegöl birinciliği, ikinciliği, 5 ve 6. sınıflarda İnegöl üçüncülüğü, 7. sınıflarda İnegöl birinciliği, ve takım halinde İnegöl ikinciliği. Belediye başkanlık kupasında Anadolu Lisesi voleybol takımımız İnegöl üçüncülüğünü elde etti.

OBİT'te Fen Lisesi projesi 79 proje arasında Okyanus okulları arasında ikinci oldu. Bursa Nilüfer Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu kitap tasarım yarışmasında mansiyon ödülü aldık. Genç yetenekler şiir yarışmasında Türkiye ikinciliği elde ettik." dedi.