Mobiliyum AVM mali genel kurul ve tapu dağıtma töreni Marrion Otel’de gerçekleşti. Gerçekleşen program Mobiliyum AVM üyeleri, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Mobiliyum AVM yönetim kurulu başkanı Talha Timur Han “Bugün B etabında 53 kişiye 85 tapunun dağıtımını gerçekleştireceğiz. Yılın en iyi finalsal açık vermeyen AVM’si seçildik. Deprem bölgesine canla başla çalışarak ciddi anlamda destek verdik. 11 tır toplam 1320 adet çekyat ve yiyecek ile gıda yardımında bulunduk. Şehrimizin spor kulüplerine desteklerde bulunmaya devam ediyoruz. İnegöl’ün ekonomisine değer katıyoruz. İnegöl’e bir yılda şehir dışında yerli ve yabancı 656 bin ziyaretçi getirdik. Mali olarak hiçbir kuruma borcumuz kalmadı. %100 doluluk olarak AVM’miz hizmet verirken, dışarda bekleyen arkadaşlarımız vardır.” Dedi.

TAPULAR HAYIRLI OLSUN
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Mobiliyum bir iftihar kaynağı. İnegöl’ün tanıtımına güçlü bir destek sağlıyor. Arkadaşlarımızın tapuları şimdiden hayırlı olsun” dedi.

İNEGÖLLÜLER BENİ MAHCUP ETMEDİ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “Türkiye sağlıklı kentler birliği başkanı olarak buradan Kütahyaya geçeceğim orada da bir programımız var.  Deprem bölgesinde yaşamış oraları çok yakından görmüş biriyim. Deprem bölgemizde bile şuan 120 kişilik ekibimiz ve ekipmanlarımız var. Yaraları sarmaya devam ediyoruz. Ben deprem zamanı İnegöl’den arkadaşlarımızı aradım beni mahcup etmediler.”

BU YATIRIM DOĞRU BİR YATIRIM
“Mobiliyum’un bir hikayesi var. Bazı sıkıntılar ile başlayan süreç Mobiliyum AVM gibi bir deve dönüştü. Bu yatırım doğru bir yatırım, asla değerini yitirmeyecektir. Tapusunu alan arkadaşlara hayırlı olsun.”

OY VEREN VERMEYENE TEŞEKKÜR EDERİM
“İnegöl seçim döneminde üzerine düşeni yapmıştır. Ben bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum.”

2-3 AY SONRA İŞLER GÜZELLEŞECEK
“Döviz piyasası oturacak. Mehmet Şimşek kararı çok iyi olacağımızın haberidir. Harika işler olacak. Moralinizi sakın bozmayın. Ciddi atağa kalkacağız. Yeni pazarlar arayacağız bir süre sonra işlerin güzelleştiğini göreceğiz. Bunları çok uzun süre değil 2-3 ay sonra göreceksiniz.”

Magnum dondurmaları neden toplatıyor? Magnum dondurmaları neden toplatıyor?

47d92fb8-64f5-44a8-bcfd-6ad90a20870f

41b9b5d4-1fbf-467a-a13b-88e16e64154b

b7167ab0-6b8b-4041-b9e1-09098335db3c

Editör: Fırat Çelik