Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle Milletvekili Genel Seçimleri; yurt sathında takdire şayan bir sağduyu ve hassasiyet içinde tamamlanmış, böylece Türk demokrasisi bir kez daha bütün âleme rüştünü ispatlamıştır. Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle Milletvekili Genel Seçimleri; yurt sathında takdire şayan bir sağduyu ve hassasiyet içinde tamamlanmış, böylece Türk demokrasisi bir kez daha bütün âleme rüştünü ispatlamıştır.

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

Siyasi ittifaklar ve adaylar arasında uzun zamandır iki koldan devam eden Seçim yarışı; milletin şaşmaz ve değişmez hakemliği altında, güvenli bir ortamda hitam bulmuştur. Milletimizin olgunluk ve sağduyusu sayesinde bir demokrasi şöleni havasında geçen 14 Mayıs Seçimleri; bundan sonraki dönemlerde yapılacak halk oylamalarının selameti için de mesut bir işaret olmuştur.

Resmî olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan, yarışı açık ara önde tamamlamıştır. TBMM’de de Cumhur İttifakı çoğunluğu sağlamıştır.

Editör: Fırat Çelik