İnegölspor, kupadaki Kasımpaşa maçından hem fiziksel hem de psikolojik açıdan etkilendi. Yeni Malatya deplasmanı ardından zorlu Kasımpaşa maçı oynayıp, Çankırı maçına motive olmak kolay iş değildi.
Çankırıspor, kalitesi belli bir düzeyde olan, düşmeyeyim yeter anlayışında bir ekip. İnegöl'e de 3 puan için geldiklerini sanmıyorum. 1 puan neyimize yetmiyor düşüncesindeydiler. Maçın başında gol bulmaları sürpriz oldu. Zaten gol de kaleci ile savunma arasındaki anlaşmazlıktan geldi.
İnegölspor, bu gole erken cevap verdi. Ölü noktaya top atmada usta Berkay, müthiş bir duran topta Raif'i buluşturdu. Gol sonrası da yüklenen ve pozisyon üreten İnegölspor, uzatma dakikalarında Çağdaş ile bulduğu enfes golle soyunma odasına 2-1 önde gitti.
İlk yarıda inanılmaz bir gol kaçıran Gökhan Güleç, asisti ile bir nebze de olsa kendini affettirdi diyebiliriz. Yine de Gökhan yeterli düzeyde değil. Biz sabırla beklemeye devam edeceğiz.
İkinci yarıdaki gol sonrası maç farka gider diye düşünürken; günün şanssız ismi kaleci Ali bir hata daha yaptı ve skor 3-2'ye geldi. Ali'ye nazar değdiğini düşünüyorum. Bu maç bir nazar boncuğu olarak orada kalsın.
Çankırı maçı sorunsuz atlatıldı ama rakipler de deplasmanda zor da olsa kazandı. Bundan sonra deplasmandan 3 puanla dönem hedefinde olmalıyız. Kartal deplasmanı bunun başlangıcı olur umarım.
Son olarak basın mensupları için oda sorununu gideren İnegölspor yönetimine teşekkür ediyorum. Fakat şunu da ekleyeyim basın toplantılarında ilk sırayı Mehmet Bulut ve talebelerine verirsek; başkanlar en son konuşursa daha şık olacak gibi.
.