Ligde hedefsiz olmak ister istemez futbolunuza negatif yansıyor. Eğer İnegölspor, 3 maçlık serisinin ardından Play-Off potasına yakın olsaydı muhtemelen Eyüp'ü de Etimesgut'u da yenerdi.

Sarıyer galibiyeti ile ligde kalmayı garantileyen ve Play-Off için de umudu kalmayan temsilcimiz, Eyüp ve Etimesgut maçlarına konsantre olamadı. Bu konsantrasyon eksikliği de ister istemez sahaya olumsuz etki ediyor.

Eyüp'te daha maçın başlarında yenilen 2 gol sonrası toparlama çalışmasında başarılı olamamış ve ne yazık ki kaybetmiştik.

Etimesgut takımı sıranda bir takım değil. Oyuncularının ayakları iyi... Ayağa iyi pas yapıyorlar. Tabii biz de buna müsaade ettik. Büyük oradan yapılan rotasyon da etkili olmadı değil.

Bu maçta kaçırılan net fırsatlarımız da vardı. Top sevmeyince bazen ne yapsanız olmuyor.

Ergün Hocanın bu maç için tercihleri de doğal. Önümüzdeki yıl kalma ihtimaline karşılık oynatamadığı isimleri görmek istiyor.

Bu arada İnegölspor yönetimi devam edecek mi? Ergün Penbe kalacak mı? Bu sorular Mayıs ayının gündemi olacak gibi.

Bu sezon içinde yaşanan sıkıntıları bir kenara koyarak mevcut yönetimin yoluna devam etmesi ve Ergün Penbe'nin takımın başında kalması İnegölspor adına doğru karar olur.

Önümüzdeki sezon için büyük çapta değişim yerine başta forvet hattı olmak üzere doğru takviyelerle iyi bir takım oluşturulabilir.

Bu arada 1.lige çıkan Ankaragücü'nü tebrik ederken; 1461'in bizi mağlup ederek çıktıkları 1.ligden sonra 2.ligden de düşmesinin doğru yapılanmalar yapılmadığında nerelere varacağını göstermesi adına önemli bir ders olduğunu ifade edelim.