Dün çok keyifli bir 90 dakika izledik İlçe Stadı'nda. Yağış genelde olumsuz şekliyle etkiler oyunu ama dün sahadaki futbolu olumlu etkiledi.

Yağmurla birlikte iki takım da rakip kaleye yağdılar adeta. Oynamak isteyen iki takımın zevkli keyifli bir maçı geride kaldı.

Bir kere şunu ifade edelim ki; Kocaeli Birlik takımı için düşmeye ikinci aday diye kimler uyduruyor anlamış değilim.

Genç, dinamik bir takım. Savunma arkasına attıkları toplarda bizi çok zorladılar. Tecrübesizler ama oyun kalitelerini ben beğendim.

14 numaraları takımı müthiş yönetiyor. 41 ve 10 numaralı oyuncuları da göze batan oyunculardı. 1-0 iken çizgiden çıkardığımız top gol olsa 3 puanı alıp dönebilirlerdi.

Biz maçın başında rakip alana topu yığma isteğimizi sürdüremedik. Bir anlık hata ile de golü kalemizde gördük.

İkinci yarı Murat Hoca, sistemde değişiklik yaptı. Çift santrafor Raif ve Kenan, Enes ve Okan'ı da çizgide kullandı.

Orta alanda verimli olamadığımız bir maçtı açıkçası. Son 15 dakika rakip çekilince pozisyonları da bulduk ama birinden yararlandık.

Çok önemli 2 puanı sahada bıraktık. Eyüp'te kazandığımızı da İnegöl'de harcadık bir bakıma.

Ben Raif'i çizgide Kenan'ı da göbekte oynatma ısrarını anlamıyorum. Raif kesinlikle ortada daha verimli olur.

Kenan için hala olumlu şeyler söyleyemiyoruz. Beklentileri ne derece karşılayacak göreceğiz. İnşallah bu konuda yanılırız.

Enes Ata özellikle ilk yarıda çizgide çok başarılı bir oyun ortaya koydu. İkinci yarı çok yer değiştirdi. Ama bu takımın vazgeçilmezi ve skoru değiştirebilecek oyuncular arasında ilk sırada yer alıyor.

Okan Deniz için görüşlerimde hiçbir değişiklik yok. Gol de atsa bir değişiklik olmayacak.

Nerede bıraktıysak oradan devam ediyor. Ne diyelim gol atsın da bizi mahcup etsin.

Zor bir maçı geride bıraktık. Sarıyer'e gideceğiz. O maç da kolay olmayacak. İnşallah puanla döner, iç sahadaki iki maç öncesi moral buluruz.