AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'i benim kadar eleştiren yoktur sanırım. Hem de en acımasız şekilde...

Bazen dozajını kaçırdığımı da düşünüyorum ancak ilçe halkı olarak kendisinden beklentilerin karşılığında bu eleştirinin de olması gerektiği kanaatindeyim.

Biz vekil hanımın zaman zaman medya ile buluşmasını istiyoruz. Soracağımız o kadar çok soru var ki...

İnegöl'de çözülemeyen onca sorunu bu sorunu çözmek için görevlendirdiğimiz isme sorma adına aylık, olmadı 2 ayda bir basın kanalıyla kamuoyuna açıklama yapması taraftarıyız.

Tabii şu ana dek bunu başaramadık. Ancak dün TOKİ konusunda Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan'ın da olduğu toplantıda sorularımızı sorma adına şansımız oldu.

Her ne kadar soru sorulmaması adına ufaktan uyarılar gelmiş olsa da biz vekil hanımı hazır yakalamışken sorularımızı sıralamalıydık.

TOKİ marifetiyle yapılması planlanan Fuar Alanı ve Kongre Merkezi, Hocaköy Barajı, Kampüs'e ulaşım ve Yenişehir Yolu konusunda sırasıyla sorularımızı sorduk.

Aldığımız cevapları internet sitelerimize ve sosyal medya hesaplarına koyduğumuzda İnegöl'ün bir anda gündemi, Vildan hanım oldu.

Herkesin linçe gittiği bir noktada ben inandığım doğruları köşemde paylaşayım. Aslında burada Vildan hanımı sıkıntıya sokan yanlış kelime seçimleri.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sorunu çözün dedikten sonra bir yol izlenmiş. Bu yol o süreçte hukuken sıkıntıya sokacak bir noktada, ancak emir büyük yerden.

Sonra iş mahkemeye gidiyor ve karar mahkemeden dönüyor. Ücretsiz ulaşım da yemek de ortadan kalkıyor.

İnegöl'deki okulları kapatılıp kampüse gönderilen öğrencilere verilen sözler havada kalıyor. Hep geçici çözümlerle bu noktaya geliniyor. Ve de süreç tıkanıyor.Çözüm adeta imkansız hale geliyor.

Gelelim açıklamaya; Vekil hanımın hem kendi partisinin eski bakanını, hem de Alinur Aktaş'ı bu süreçte yanlış yapanlar kısmına eklemesi ilk gaftı.

Buna çözüm merkezi ben değilim gafı da eklenince sosyal medya dün bu konuyu konuşma durumunda kaldı.

Yeni düzen milletvekillerini gerçekten sıradanlaştırdı. Bunu sık sık vurguluyoruz. Bir çok vekil bakanlarla buluşamıyor, görüşemiyor. Görüşseler de sorunların çözümü için adım atılamıyor.

Anladığımız kadarıyla bu noktada çözüm için uğraş verilmiş ancak bu sorun artık düğümlenmiş. İşte bu uğraşı bize Vildan hanım anlatmadı, zira basınla bir araya gelmedi.

Hoş dünkü açıklamalarından sonra basınla daha fazla buluşma imkanı olacağını sanmıyorum. Bir kaç cümlede yaptığı gaflar Vildan hanım adına partide ciddi rahatsızlık meydana getirdi.

Velhasıl dün Vildan hanım derdini tam anlatamasa da bir uğraş, çaba verdiğini ancak sonuca ulaştıramadığını anladık. Bundan sonra kelimeleri daha doğru seçerek uğraşlarını bizimle paylaşmasını ümit ediyoruz.