MOSDER'in İnegöl'deki MODEF EXPO'ya ket vurma hamlesi tutmadı. 7-12 Kasım tarihini özellikle seçip; İnegöl'ün bütün uğraşlarından kar elde etme düşünceleri vardı.

Önce İstanbul Ticaret Odası, sonra da TOBB 'Üzgünüm Leyla' şarkısıyla uğurladı onları. Şimdi başka bir tarih aramak zorunda kalacaklar.

Düşünebiliyor musunuz, Allah'ın bütün günleri bitmiş gibi 7-12 Kasım'da yani MODEF EXPO'nun olacağı günde benzer tarzda bir mobilya fuarı düzenlemeye çalışıyorsunuz.

CNR EXPO'yu -amiyane tabirle- kafalıyorsunuz. Yaparız, ederiz derken duvara tosluyorsunuz.

Çünkü İnegöl'ün gücünü fark edememişsiniz. İnegöl, mobilyada başkent olacak diyorsak bu gücünü bildiğimiz için diyoruz.

Şimdi ne olacak? MOSDER, bir çözüm arıyor. Fuarı bu yıl yapmak ya da önümüzdeki yıla atmak üzere.

İstanbul Ticaret Odası'nın izin vermemesine rağmen ısrar edip; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden de golü yiyince şaşırmış durumdalar.

Aslında ne MOSDER ne de CNR umurumda. İnegöl'ün bu günlere emek ederek getirdiği fuarının yancılığını yapıp; bundan istifade etme düşüncesini hoş karşılamak mümkün değil.

Farklı bir gün düşünün, güzel güzel fuarınızı icra edin. Mobilya sektörünün büyümesine katkı sunun. Biz de sizi yürekten alkışlayalım.

GRUPLAR HAYIRLI OLSUN

İnegölspor'un grupları hayırlı olsun. Bana deseler ki; hangi grupta yer almak istersin, hiç düşünmeden kırmızı derim. Beyaz grup çok daha zor gibi duruyor.

İnegölspor için bence en doğru grup da bu. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yaparak; hak ettiğimiz yerde ligi bitiririz.