Son dönemde gün geçmiyor ki neredeyse her gün bir başörtüsü öfkesi ve başörtülü bacılarımıza saldırı haberleriyle karşılaşmayalım. Buradan uyarıyorum: Başörtülü hanımlar özellikle sizi. Sizi el ya da diliyle taciz eden, örtünüzü çekip çıkarmaya çalışan yahut tokat atan, iten, dürten, laf sokan kim olursa olsun misliyle karşılık verin.. Onları bu ahlaksız cür'etlerinden dolayı pişman edin.

Aksi halde yakında sokakta dolaşacak haliniz kalmaz.. İyice gemi azıya aldılar. Son günlerde başörtüsü düşmanlığı hortlatıldı. Yaptıklarını yanlarına bırakmayın. Bu tür olaylara şahit olan erkeklerde tavırlarını en sert şekilde koymalıdır.. Erkekliğiniz sadece fizyolojik düzeyde kalmasın.. Gerçekten "erkek" olun..!

Bu topraklar bin yıllık İslam coğrafyasıdır.. İslam'ın şiarlarından rahatsız olanlar defolup gidebilir gavur memleketlerine. Kapı açık.. Cehennemin dibine kadar yolunuz var...

ORANTISIZ DÜŞMANLIK

Şimdi bazı mevzular var ki biz müslüman kesimi o konularda suskun kalmakla eleştiriyorlar. Oysa daha ağzımızı açmadan karşı mahalle öyle bir çullanıyor ki, öyle bir orantısız saldırıyor ki haksızken haklı konumuna geçiyor eleştirmeyi düşündüğümüz kişi ya da kişiler..Müslüman ahlakında suçlu da olsa sınırı aşmamak vardır.. Eleştirini, uyarını yapar geçersin.. Linç edemezsin.. Sövemezsin..

Mesela kendi adıma söyleyeyim. Geçen günkü şu İnstatürbanlı kadın ve eşinin müptezel hareketleri, şaşalı bebek mevlidi çok konuşuldu. Ben daha haberi duymadan bu karı kocayı gömmüşler bile..Nice hakaretler, küfürler, abartılı, köpürtülü linçler derken yani eleştirecekken neredeyse acıyacak oluyorsun..

Şimdi bu orantısız saldırıda nasıl vicdansız ve zalim tarafa geçip aynı sözleri tekellüm edelim ki? Bu İslam ahlakına uygun mu? Ben hem bu karı kocayı İslam ahlakı adına uyarıp eleştireceğim ama başka bir ahlaksızlıkla yapacağım bunu öyle mi? yakışır mı?

Bırakın.. Zaten fazlasıyla üzerlerine gidildi.. Bir daha böyle bir densizliği de yapacaklarını düşünmüyorum zaten..

MAD MAX

Dün Mad Max serisinin 4. filmini izledim. Film post apokaliptik türünde bir aksiyon filmi. Distopik gelecekte geçen bir film. Başından sonuna kadar çöl ortamında çevrilmiş.

Günümüz dünyasının emperyalist ve kapitalist iştihasını sembolik bir dil ile anlatıyor.

Bir adam var adeta tanrı gibi görülüyor halkı tarafından. Suyu elinde tutuyor. İstediği zaman vanayı açıyor bir kaç saniye veriyor. Halk birbirini yiyor bir tas su kapabilmek için. Sonra kapatıyor. "Suya fazla alışmayın halkım sonra sizin için zor olur" diyor.

Halkı onun için ölmeyi bile göze alıyor. Adeta uyuşturulmuş gibi. Kendisi için ölürlerse Valhalla denen bir yere gideceklerini ve yerlerinin orada hazır olduğunu söyleyerek kandırmış onları. Valhalla aynı zamanda bir Viking inancı. Öldükten sonra tanrılarla birlikte olacaklarına inandıkları bir yer.

Sonra bu herif çevrede ne kadar petrolu olan mekan varsa çapulcu ordusunu oraya yollayarak gasp ediyor v.s. Filmden spoiler vermek istemiyorum filmi izlemek isteyen olur diye.. Hatırlatayım.. Film baştan sona aksiyon...