Artık gına geldi, bıktık, gerçekten. Gözümüzün önünde ve gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar, ikiyüzlülük yapıyorlar, algı operasyonlarıyla fitne çıkarmaya çalışıyorlar.Ve bunu bıkmadın usanmadan her olayı bahane edip yapıyorlar.

Ormanlar umurlarındaymış gibi yapıyorlar, sönmesine destek olacak yerde köstek oluyorlar.Gezi İsyanı'nda olduğu gibi ağaç bahanesiyle ortalığı ateşe veriyorlar, ama hiçbir ağaç dikme faaliyeti de yapmıyorlar.

PKK'ya karşıyız diyorlar, "biz sırtımızı PKK'ya dayadık" diyenlerle el ele veriyorlar.Devlet PKK'ya yurtdışı operasyon yapıyor, karşı çıkıyorlar.PKK'ya nefes aldırmayan İHA'ların sivilleri vurduğunu söylüyorlar, bugüne kadar onlarca operasyon yapan ordumuz tek bir sivile zarar vermemesine rağmen her seferinde aynı yalanı söylüyorlar.

Fetö'ye karşıyız diyorlar, ama fetöcülere yapılan operasyonlara karşı çıkıyorlar, iktidara gelince fetöcüleri yeniden yargılamaktan bahsediyorlar, Fetö hainlerinin her yalanını, dillendiriyorlar, onlarla ortak algı operasyonu yapıyorlar. FETÖ'nün elebaşı, Fetoş hoCIA'yı Türkiye'ye teslim etmeyen ABD'ye tek laf etmiyorlar.

Kuvayımilliye'den bahsediyorlar, Milli Mücadelede savaştığımız emperyalist batılıların peşinden ayrılmıyorlar, onlardan demokrasi dileniyorlar, "dostlarımız" diyerek ABD ile iş tutuyorlar.

"Kutuplaşma var"diyerek sanki bundan rahatsız oluyorlarmış gibi ikiyüzlülük yapıyorlar, oysaki kutuplasmayı kendileri yapıyorlar.%98'i Müslüman bir ülkede her fırsatta İslami değerlere saldırıyorlar, hakaret ediyorlar, aşağılıyor.Kendileriyle aynı siyasi görüşte olmayan insanlara hakaret ediyorlar.Hem kutuplaşmayı çıkarıyorlar, hemde şikayetçiy-MİŞ GİBİ yapıyorlar.

Demokrasiyi ağızlarından düşürmüyorlar, 15 seçim kazanmış Cumhurbaşkanına saygı duymuyorlar, halkın tercihine saygı duymuyorlar.

Tam 20 senedir, "Türkiye'de HAYAT TARZINA MÜDAHALE var" yalanını söylüyorlar.Şaka değil 20 senedir aynı yalanı, sayıklayıp duruyorlar.Biz bu ülkede yaşamıyor muyuz, kimin hayat tarzına müdahale edilmiş bu güne kadar, el insaf.

Özgürlük kelimesini kutsuyorlar ama aslında dertleri başka.Asıl dertleri;hiçbir kutsal tanımadan, hiçbir kural tanımadan istedikleri her şeyi yapmak. Kendileri gibi olmayanlara özgürlük verilmesinden de rahatsızlar, çünkü kendilerini "Beyaz Türk" görüyorlar, kendileri gibi yaşamayanlara "ZENCİ TÜRK" muamelesi yapıyorlar ve istiyorlar ki herkes onlar gibi giyinsin, onlar gibi düşünsün, onlarla aynı partiye oy versin.Baştan aşağı ikiyüzlü ve benciller.

Çağdaşlık kelimesini dillerinden düşürmüyorlar, ama çağın gereği olan tüm yeniliklere karşı çıkıyorlar.

Tüm bunlara rağmen bu millet, bu fitnebazlara karşı sabrediyor, aman ülkemizde bir gerginlik olmasın diye bu batıkafalı ikiyüzlülere karşı bir tepki geliştirmiyor.Anadolu insanının bu ferasetini ve hoşgörüsünü anlamayan sözde çağdaş özde batıkafalı olanlar, ülke diye bir derdi olmayanlar her fırsatta ülkede fitne çıkarmak için çırpınıp duruyorlar.(Ülkede onlarca yangın varken, çıkıpta "bu millet neden ayaklanmıyor" diyen sözde sanatçıyı düşünün, birde yangınla mücadele edenlere sırtında yiyecek taşıyan o teyzeyi düşünün.O zaman bu milletin asil evlatlarıyla, batının evlatlarını analrsınız)

Fetö ve PKK'lıları aklamak için bin dereden su getirenler, toplumun bir kesimini ve demokratik yollarla gelmiş devlet yöneticilerini yargısız infaz etmeye kalkıyor, hırsız ilan ediyor, yobaz diyor, diktatör diyor.Bundan büyük haksızlık, bundan büyük adaletsizlik olur mu?Lafa gelincede adalet, hak, hukuk umurlarındaymış gibi gak guk ediyorlar.Ve bunu hep yapıyorlar, her olayda yapıyorlar.

Fitneye, yalana, fetö ağızlılara, Pkkseverlere, gerginlik çıkarmak isteyenlere dikkat edelim, pirim vermeyelim.Yoksa bunlar batılı dostlarıyla birlikte daha çok afguracaklar.