Artık kurtuluyoruz, demokrasi geliyormuş ABD'den, herkesin gözü aydın olsun.

Bizi çok seven, her zaman ülkemizin iyiliğini isteyen, ülkemizde demokrasi olsun diye çırpınan ABD harekete geçmiş. Eski ABD başkanı Bush'un kardeşi ve eski başkanın danışmanı neocon J.Bolton ele ele vermişler. Yanlarına da,Türkiye sevdalısı(!)Fetöcü isimleri almışlar.İşi gücü bırakmışlar ve Türkiye'ye Demokrasi Projesi'ni başlatmışlar.Kaç ton demokrasi getirecekler bilmiyorum ama, geçmişte, bize ve başka ülkelere götürdükleri "demokrasi"yi iyi biliyorum.ABD, son 90 yılda, 60'tan fazla ülkede 100'den fazla darbe yapmış, ve o ülkelerde "demokrasi"yi YERLEŞtirMİŞ. Darbelerle demokrasi götüremediği ülkelere de askelrlerini yollayıp, işgal ederek "demokrasi" götürmüştü.Örneğin Irak işgali öncesinde ABD baskanı Push, "biz Irak'a demokrasi götürüyoruz"demişti.Sonrası malum;fiilen bölünen, 2 milyon insanın öldüğü, 20 yıldır hala kendine gelemeyen bir Irak var ortada.Demekki bu ABD'nin demokrasisi biraz acılı oluyor.

Türkiye'de de 27 Mayıs 1960, 12 Mart 1971, 12 Eylül 1980 ve 28 Şubat 1997'deki darbelerinin ABD imalatı olduğu herkesin bildiği sır.Bu darbelerle, halkın seçtiği kişiler darbeyle indirilip, ABD'nin sözünden çıkmayacak iktidarlar oluşturuluyordu.Darbelerin bahaneside "Turkiye'de demokrasi'yi koruyup kollamak"olarak açıklanıyordu.Komik ama acı gerçek.Birini öldüren katilin, "ben o kişiyi korumak için, başına kötü bir olay gelmesin diye öldürdüm"demesi gibi bir saçmalık vardı ortada ama ülke icinde de bir kesim, her darbe dönemindeki bu saçamalığa, balıklama atlıyor, darbe sonralarında da ülkeyi kontrol görevini, ABD'den kapıyorlardı.

Evet ABD, içimizdeki "dostları" ile birlikte ülkemize demokrasi getirecek, gözümüz aydın olsun. Onların sözünü dinleyen kimse demokrat odur.Bu şekilde bir demokrasi için can atanlar bolca var ülkemizde.

İşin diğer yanı ise, ABD'den medet uman bu kesimlerin, Türkiye'de demokrasi olmadığına dair, dedikodular hariç, söyleyecek sözlerinin olmaması.Yani aslında mesele demokrasi değil. Mesele, demokrasiyi maske yapıp, itaat eden Türkiye inşa etmek....

Ülkemize demokrasi getirecek olan ABD'nin,siyonistlerin kuklası Fetö'nün demokrasi aşkını zaten biliyorsunuz, uzun uzun anlatmaya gerek yok.Fetö elebaşı Fetoş Gülen'e tapan, onu ilahlaştıran, ondan izinsiz evlenemeyen, karılarının başlarını açmasını veya kapamasını bile Fetoş'un emriyle yapan...kısacası Fetoş hoCIA' dan habersiz tuvalete bile gidemeyen, aklını fetoşa satmış olan ve özgür iradeleri olmayan fetöcüler, Türkiye'ye ABD'lilerlebirlikte demokrasi getireceklermiş. 15 Temmuz'da beceremediklerini, başka "yollarla"deneyecekler yani. Siyonist-Haçlı zihniyeti bulmuş Fetö gibi bir kuklayı bırakır mı? Kullanıp kullanıp duruyor. Bakmayın içerde mağdur edebiyatı yapmalarına, dışarda ihanetlerine devam ediyorlar.

ABD ve FETÖ'nün getirecegi "demokrasi"yi dört gözle bekleyen, "o iş"için can atan, Türkiye'de epey sayıda batıkafalı olduğunu da unutmayalım. Onlar dışardan, bu batıkafalılar içerden, yoğun şekilde çalışıyorlar.Önümüzdeki süreçte açık veya gizli yollarla daha çok hamleler yapacaklar.Ellerindeki her imkanı kullanacaklar;terörü, kripto(gizli)fetöcüleri, medyayı,özellikle (a)sosyal medyayı, bazı ünlü kişileri, siyasileri, terör sevdalılarını, bir kısım üniversite gencini(gezi isyanındaki gibi) psikolojik harp için kullanacaklar.

15 Temmuz'da uçakla tankla başaramayan ABD-Batı ve kuklaları FETÖ ve batıkafalilar, bu kez "demokrasi getirmek için" psikolojik savaş uçaklarıyla geliyorlar(mafya Sedat'ın videoları, İzmir'de bir partiye yapılan silahlı saldırı, ...vb) Vede daha çok gelecekler, her türlü kumpasla, iftirayla, algı operasyonlarıyla. Gelecekleri varsa görecekleri de var demektir, buyursunlar gelsinler.