Abd ve emperyalist devletler tarafından yıllardır işgal altında Ukrayna halkı yine bu devletlerin yoğun çabaları ile Rusya Federasyonu na karşı savaşa kışkırtıldı. Yıllardır ABD.Nato faşizmi tehditleri altındaki Rusya kırmızı çizgilerini korumak ve yıllardır bölgede Abd ve NATO varlığını istemediği için öldürülen bağımsızlık yanlısı gerek Rus gerek Ukraynalıların da topraklarında özgürce yaşamaları için yaptıkları mücadelede tarafımı tabi ki Rusya dan yana koyacağım.

Kirletilmiş medya üzerinden ülkemizde de öyle bir algı yaratıldı ki Ukrayna yı desteklemek adına herkes ABD ve NATO cu oldu çıktı.Rusya nın sağladığı /sağlayacağı güvenlik ve kazanımlar batı Asya nın da güvenliğidir.Etrafımızda konuşlandırılan NATO ve ABD üsleri yarın bizim topraklarımıza tehdit olacaktır.

Ayrıca Ukrayna yıllardır Donbas ve Donekste binlerce sivil öldürürken nedense emperyalistler hiç seslerini çıkarmamışlardır.

"'Savaşa hayır' gibi şeyler söyleniyor da 8 yıldır Donbass'ta kaç bin insan öldü. Donetsk ve Lugansk 8 yıldır Ukrayna saldırısı altında. 8 yıldır orada 14 bin insan öldürüldü. Bugüne kadar kimse 'Ah savaş' demedi. İş bu noktaya gelmesin diye de yapılması gereken pek çok şey yapıldı. Ukrayna ile Rusya arasında zemin Minsk Anlaşması ama genel olarak Amerika ile Rusya arasındaki zeminde üç önemli maddenin olduğu garanti anlaşması talebiydi. Bunlar yerine getirilmedi ve sadece oyalanıyor.

Birtakım kışkırtıcı faaliyetlerle de Ukrayna ateşe atılıyor. Karşılığında Amerika'nın bunu da fırsata çevirip, daha düne kadar Almanya, Fransa gibi bu meselelerde daha dengeci siyaset izleyen ülkeleri ben Ukrayna'nın saldırıya uğramasını nasıl fırsata çeviririm de yeniden üzerlerinde hegemonya tahakküm ederim diye bakan bir Washington anlayışı var."

Savaşa tabi ki hayır..Emperyalizme de ne kadar karşıysam savaşa da o kadar karşıyım

Yeter ki durduğumuz yeri ve neye karşı olduğumuzu aklımızla idrak edelim...