Dünyayı sahne yapmışlar, her tiyatroyu çeviriyorlar, ama gerçekleri tersyüz eden medya kontrollerinde olduğu için, siyahı beyaz diye yutturuyorlar kendi kamuoylarına vede tüm dünyaya.

1990'da Sovyetler Birliği dağılınca, dünyaya hükmetmek için kendilerine bir düşman gerekiyordu, o düşmanı da hemen oluşturdular:Müslümanlar.

Hem dini hem ekonomik hem de siyasi sebeplerle İslam'ı kendilerine hedef seçtiler.İslam dünyasını parçalamak, sömürmek ve İslam dünyasının kendilerine rakip olmasını engellemek için her koldan saldırıya geçtiler.Yaptıkları bu saldırıların haklı bir gerekçeye dayandığını göstermek için ise TERÖR tiyatrosunu daha fazla oynamaya başladılar.

Örneğin, Türkiye'yi etkisizleştirmek ve sonrasında bölmek için PKK'yı azdırdılar, 90'lı yılları bizim için kanlı yıllar haline getirdiler.PKK'ya her yardımı yaptılar, bizde bile olmayan silahları verdiler, en az 30 Batılı ülke PKK'yı destekledi ve hala destekliyor.Son 5 yılda PKK'ya, sadece ABD denen devletin verdiği silahlar 50 Bin TIR.Şimdi soralım bu PKK'nın sahibi kimdir?Tabiiki Batılılar.

11 EYLÜL 2001'de ABD'de İkiz Kuleler'e saldırıldı.Tiyatroya bakın;Kocaman gökdelenleri oluşturan çelikler eridi fakat, "güya" saldırıyı yapan teröristlerin pasaportları yanmadı.O YANMAZ PASAPORTLAR'dan hareketle saldırıyı yapan teröristlerin El-Kaide olduğu hemen anlaşıldı !Sonra ABD hemen Afganistan'ı işgal etti.Bahanesi "terörle savaşmak" idi, yersen.Oysaki El-Kaide'yi kuruluşundan itibaren, Sovyetler Birliği'ne karşı destekleyen CIA idi.Yani burda da terörün sahibi onlardı.Asil amaçları terör bahanesiyle İslam'la savaşmaktı.Asıl amaçları, SSCB yıkılıp Soğuk Savaş bitince dünyada tek kutuplu, yani ABD'nin kontrolünde "Yeni Dünya Düzeni" kurmaktı.

Sonra yine "kötü adam" rolünü verecek bir Müslüman ülke buldular:Irak.Medyaları ile öyle bir algı operasyonu yaptılar kitap, sanki Irak ve Saddam tüm dünyayı yok edecek bir güce sahipti.Irak'ın elinde kitle imha silahları olduğu iddiasıyla bu kez Irak'ı işgal ettiler.Bu da tiyatroydu, Bu da yalandı.Ben demiyorum, geçen yıl hem ABD hem de İngiltere'de yetkililer açıkladı ve dediler kitap"2004 Irak işgali öncesinde SAHTE raporlara, Irak'ın elinde kitle imha silahı olduğuna kamuoyunu ikna ettik"dediler.Yani yalan söylemişler, yani tiyatro çevirmişler.Zaten 10 yıldan fazla Irak't kalan ABD ve yancı devletleri kitle imha silahı falan da bulamadılar. Ama Irak'ta 1,5 milyon sivili öldürüp, İrak'ı 3'e böldüler. Bu arada ağızlarından "insan hakları" lafını da eksik etmediler."Terörle savaşıyoruz" tiyatrosunu oynamaya ve medya aracılığıyla bize yutturmaya da devam ettiler.

Tiyatroya bak:İrak'ta 10 yıldan fazla kalan ABD ordayken, dünyanın en büyük istihbarat servisi CIA orda cirit atarken, DEAŞ diye bir örgütün ortaya çıkıyor, birkaç ayda çok büyük topraklar kazanıp devlet kuruyordu.ABD ve 35 batılı devletin bulunduğu Irak'ta oluyordu bunlar.Aklımızı, sorgulamayı bir kenara atıp medya ile zihinlerimiz kontrol altına alındığı için, olanları sorgulamıyor, medyanın bize sunduklarını izliyorduk.

Müslümanların bu tuzaklara düşmesi, cahilliği, kendini batılılara tepe tepe kullandırması ayrı bir yazı konusu, işin diğer boyutu, ama burdaki asıl mevzu Batılı Devletlerin terör örgütlerinin sahibi olduğu, finanse ettiği sonrada terör bahanesi ile istediği yere çöktüğü gerçeğidir.

Batıda Müslüman=Terörist formülü zihinlere kazındı.Sözde insan hakları, sözde inanç özgürlüğü savunucusu batılılar, tüm müslumanları terörist olarak damgalayıp düşmanlaştırıyor.1 milyar 800 milyon müslüman var, terör örgütlerinin içindeki müslümanların sayısını 100 Bin kabul edelim. Geriye kalan 1 milyar 700 milyon 900 bin kişiyi de terörist olarak göstermek gerçeklik midir yoksa tiyatro mudur? Bu nasıl bilimsellik nasıl çağdaşlık, nasıl inançlara saygıdır.Bu çarpık zihniyet nasıl "barış" kelimesini ağzına alabilir.

Geçen hafta, Fransa'da mahkeme, dünyanın en büyük çimento şirketinin DEAŞ'a yardım ettiğini,bunun Fransa DEVLETİNİN BİLGİSİ DAHİLİNDE yapıldığını belgeleriyle ortaya koydu.Terörün sahiplerinin batılılar olduğu bir kez daha ortaya çıktı.Peki, bir zamanlar, Fetö denen batı köpekleri, MİT tırlarını durdurupta "Türkiye teröristlere yardım ediyor" diye ihanet tiyatrosu çevirdiğinde, acayip tepki gösteren ve bu iftira üzerinden Türkiye'yi sıkıştırmak isteyen Batılı devletler neredesiniz, güya teröre karşı olan batı medyası neredesiniz?Neden Fransa'ya karşı sesiniz çıkmıyor.Ses çıkaran yerleriniz mi ağrıyor? Feto ihanetine ortak olan içimizdeki Batıkafalılar siz neredesiniz, Fransa'ya neden tepki göster miyorsunuz, hayırdır, üç maymunu mu oynuyorsunuz?Yoksa size çoktan işbirlikçi o batı kafalılık "ÇİP" i takıldı da özgür iradenizi mi kullana mıyorsunuz?