Geçen hafta;dünya nüfusunu azaltmak, dünyayı kargaşaya boğup tanrıyı kıyamete zorlamak, tek dünya devleti kurmak gibi sapkın fikirleri olup bu fikirleri, şeytani bir dine dönüştüren ve günümüz dünyasında çok etkili bir güç olan, Batılın Çocukları'ndan ve de planlarından bahsetmiştik.

Bu hafta ise, bunlara karşı biz neler yapabiliriz ondan bahsetmeye çalışalım.Birşeyler yapmalıyız hep birlikte, çünkü bu bizim tarihi görevimizdir.Bu tarihi görev;Batıl'ın tuzaklarını bozmak, dünyayı Şeytanlara teslim etmemektir.

Tarihi görev,elimizden geldiğince, Hak yoluna hizmet etmektir.

Tarihi görev, bir nefis muhasebesi yapıp neler yapabiliriz diye düşünmektir.

Peki neler yapabiliriz Batıl'a karşı, örneğin; -Dinleri yok etmek istiyorsa onlar, biz dini değerlerimize, samimiyetle sahip çıkabiliriz.

-Kültürümüzü aşağılayıp bizi köklerimizden koparmak istiyorsa onlar, biz kültürel özelliklerimize daha sıkı sarılabiliriz.

-Mademki teknolojiyi şeytani planlarına alet ediyorlar; biz teknolojiyi bilinçli ve faydalı bir şekilde ve de gerektiği kadar kullanabiliriz.(Günde 5 saat vakit harcıyorsak, bunu, mesela 2 saate düşürerek başlayabiliriz işe)

-Mademki bizi parayla kontrol etmek istiyorlar; biz parayı amaç değil araç olarak görüp, kazancımızda helal-haram ayrımını gözetip, onların paralarını borç olarak almayıp(Mesela IMF'den) bu tuzağı boşa çıkarabiliriz.

-Mademki herşeyi dijitalleştirmek ve insanı robotlaştırmak istiyor şeytan ve avanesi;biz insani değerleri, samimiyeti, sohbeti, paylaşımı, yüz yüze iletişimi daha çok yaygınlaştırıp bozabiliriz bu tuzağı.

-Mademki YALANI SİLAH olarak kullanıyorlar ve medyalarıyla beynimize yerleştiriyorlar; biz her duyduğumuza körü körüne inanmayarak, araştırarak, OKUyarak onların YALAN SİLAHINI susturabiliriz.

Mademki;onlara hizmet eden İŞBİRLİKÇİLER var içimizde; biz o işbirlikçileri iyi tanıyıp onların peşlerine takılmayarak,işbirlikçi olanlara karşı cesaretle mücadele ederek, DDD'nin(Derin Dünya Devleti) içimizdeki FİNOLARININ bize zarar vermesini engelleyebiliriz.

-Mademki güçlerine güvenip insanları KORKU psikolojisiyle gütmek istiyorlar;biz 'LATAHZEN-KORKMA' diyen bireyler olup, 'ALLAH VAR GAM YOK' diyerek, her daim cesaretle HAK olanı savunursak onların bu korkutma tuzağını da boşa çıkarabiliriz.

-Mademki ürettikleri teknolojiyi şeytani amaçları için kullanıyorlar; biz dinimizin ilk emrini hatırlayıp, OKUyup, araştırıp onların teknolojilerinin daha gelişmişine sahip olacak ve onlardan güçlü hale geleceğiz.

-Mademki sinema filmlerini, dizileri, edebiyatı, sanatı kendi sapkın fikirlerini ve ŞEYTANİ YAŞAM TARZLARINI yaymak için kullanıyorlar; biz Hak olanı, güzel ve ahlaki olanı yaymak için kullanacağız sanatı, edebiyatı, diziyi ve filmleri.Böylece çocukların ve gençlerin yozlaşmasını, BATILIN ASKERİ olmasını engelleyebiliriz.

Çocuklarımıza, torunlarımıza; bir din, bir devlet ve yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak, hepimiz bugün birşeyler yapmalıyız.Bu tarihi görevi başarmak için;Hak namına birşeyler yapan herkes birbirine destek olmalı, birlik olmalıdır.Güçlüden değil,Hak'tan yana olmaktır tarihi görevimiz.Ve bu bizim Dünya denen bu gezegene gönderilme amacımızdır.

Tarihi görevimiz; mümkün mertebe,gayret etmektir.Tarihe yön verenler, tarihi görevlerini yapanlardır.Bu millet çağlar boyunca tarihe yön vermiştir, yine verecektir.Bu millet Şeytan Takımı'nın planlarını çok kereler bozmuştur, yine bozacaktır.

Yeterki OKUyalım, Sağlam duralım, safları sık tutalım, fitnecilere karşı uyanık olalım, içimizden çelme takmak isteyenlere fırsat vermeyelim, değerlerimize sahip çıkalım.Evde kalalım ki mikroba yenilmeyelim. Korkuya kapılmayalım ki fitneci mikroplara yem olmayalım.

Mehmet Arif SELİM