Her seçim öncesi AK Parti'ye destek vermek için İshakpaşa Camii'nin yolunu tutan STK'ları eleştirmiştik.

Eleştirimizin nedenini de anlatamadık aslında. AK Parti'ye destek vermelerinde sorun yok, eleştiri, öneri, beklentileriniz olduğunda da koşun İshakpaşa'ya dedik.

Kızdılar, gücendiler, sosyal medyada laf soktular. Çok önemli değil. Hepsi büyüğümüz, abimiz.

Desteği aleni verip; uyarı ve ikazları kapı ardında yapmayın. Telefonla arayıp; yanlış yapıyorsunuz demeyin. İnandığınızı, hakkı savunma durumunda değil misiniz, haykırın o zaman diye söyledik.

İşte imkan size. Bir adım atın -ki belki tüm Türkiye'ye yayılır- Her daim destek verdiğiniz hükümeti eleştirmeyeceksiniz. Sadece öneride bulunacaksınız.

Eylüller ölmesin diye... Minik yavrularımız, şeref yoksunu adilerin ellerinde can vermesin diye... Çocuk tacizleri, tecavüzler artmasın diye...

Bunun hadımlıkla çözülemeyeceğini, idamın tekrar geri gelmesi gerektiğini önereceksiniz.

Seçimlerde bir partiyi desteklemek İMANİ bir mevzuu değildi ama bu İMANİ, İSLAMİ, KURANİ ve de İNSANİ bir mevzuu.

Zira Allah bunu emrediyor. Siz de emr-i bi'l-ma'ruf, nehy-i ani'l-münker yani «iyiliği tavsiye etmek ve kötülükten men' etmek» vazifesini ifa edeceksiniz.

Sizin yakacağınız bir kıvılcım belki de örnek olacak ve Türkiye'nin dört bir yanında Sivil Toplum Kuruluşları bunu talep edecek.

Minicik yavrularımız, şerefsizlerin nefsi arzularına kurban gitmeyecek. Evlatlarımız daha güvende olacak.

Onun için şimdi İshakpaşa'da tüm STK'larla buluşup; hükümetten -daha önce de söz verdiği- idamı geri getirmesini İnegöl olarak talep etme zamanıdır.

Daha fazla STK, daha fazla insanı yanınızda bulacaksınız. Bunu bir yürüyüş olarak da tertip edebilirsiniz.

STK'lar, piste bekleniyorsunuz. Söz sizde...