ABD başkanı J.Biden,1915'te yaşanan olaylara ilişkin olarak"soykırım" kelimesini kullandı. Kestirmeden söyleyeyim,İyi oldu,çünkü:

1) ABD,yıllardır bizi bununla tehdit ediyordu;"soykırım derim ha,istediğimi yapın" şeklindeki küstah tavrıyla,Türkiye'ye şantaj yapıyordu.Yani ABD,elindeki son kurşunu da sıktı.

2)Üstelik,o son kozunu oynarken,acemiliğe bakın ki;bizi Ermeniler'e soykırım yapmakla suçlarken,buna dayanak olarak gösterdiği,ABD'li diplomatlara ait olan o raporların yalan,uydurma olduğunu taaa 1930'lu yıllarda ABD'nin kendisi tesbit etmiş.Yani;bir yalanı öteki yalanla birleştirmişler,tam batıya ve helede ABD'ye yakışan bişeydir bu.

-Tıpkı "11 Eylül saldırılarını El-Kaide yaptı yalanıyla,ABD içindeki Siyonist-Evanjelist dalaverelerini gizlemesi gibi... -Tıpkı,Irak'ı işgal ederken bahane yaptığı" Irak'ta kitle imha silahı var"yalanı gibi.(17 senedir Irak'talar, bulamadılar hiçbirşey. Sonra da hem ABD hem de İngiltere yetkilileri itiraf etmek zorunda kaldı bu yalanı)

-Tıpkı,demokrasiyi savunduğu yalanı gibi.1945 sonrasında, Türkiye dahil,60'tan fazla ülkede 100'den fazla darbede ve darbe girişiminde parmağı olan ABD ve Avrupa'nın EN BÜYÜK SİLAHININ ADI "YALAN"DIR.O yalanları insanlara yutturmak çok kolaydır,zira her ülkede kullanacakları elemanları ve medyaları vardır.)

3)Soykırım kelimesini kullanınca ABD başkanı;15 Temmuz'un kuyruk acısını atlatamadığını anladık ABD'nin.Hala böyle bir yalanla bize düşmanlık göstermeleri,onların kuklası olan FETÖ,pKK-YPG,DEAŞ terör örgütleri ile mücadelemizin önemini anlamamızı sağladı.

4)Ülkemizdeki BATIKAFALILAR'ı daha net görmemizi sağladı.Böyle milli bir mesele söz konusu iken bile,ABD başkanına tek eleştiri yapmayanların,bizim Cumhurbaşkanımızı eleştirdiklerini gördük.Demekki 1915 olaylarının sorumlusu Erdoğan'mış bu bilgiyi de öğrenmiş olduk.

5)Batıyı kutsayan,kendi geçmişinden nefret eden,hiçbir olayda DEVLETİMİZİN YANINDA YER ALMAYAN,HASTALIKLI TİPLERİ,bir kez daha görmüş olduk bu sayede.

6)Birkaç ay önce,Azerbaycan'ın, Ermeni işgali altında olan DAĞLIK KARABAĞ topraklarını kurtarmasına verdiğimiz desteğin,ABD ve Ermeni tarafında yol açtığı" kuyruk acısının"büyük olduğunu görüp,büyük ülkemizle gurur duyduk.

7)Ermeniler 1915 olaylarındaki can kayıpları için bizden tazminat isteyecekler.Sonraki amaçları da BÜYÜK ERMENİSTAN kurmak için,toprak istemek olacak.Batının gazıyla,bu hayallerin peşine düşen ve kullanılan Ermeniler ACI GERÇEKLE YÜZLEŞECEKLER.Görecekler ki,Türkiye'den toprak almaya değil onların,arkalarındaki ağababalarının da gücü yetmeyecek.(15 Temmuz'da,Batinın ve Ermeniler'in o hayallerini yerle bir ettik)

8)Ayrıca şimdi daha çok gündeme gelecek,Ermeniler'in katlettiği yüzbinlerce Türk.O günler konuşulurken Ermenileri 500 sene yönettiğimiz,neden 1915'e kadar zarar vermediğimiz,1.Dünya Savaşı sırasında batının desteğiyle Osmanlı'ya nasıl ihanet ettikleri,bizim ise onların inancına,kültürüne, diline 500 yıl boyunca nasıl saygı duyduğumuz daha fazla ortaya çıkacaktır.

9)ABD başkanını çok seven, içimizdeki BİDEN'CILARın nasıl ikilemde kaldıklarını gördük.Eğer ters laf etseler Biden kızacak,eğer birşey demeseler halkımız kızacak.Kıvranıp duruyorlar,susuyorlar,dozajı düşük açıklamalar yapıyorlar falan.Çok aciz,çok dışabağımlı ve çok zavallı olduklarını tekrardan gördük maalesef.(Gelecek seçimde Biden'ın desteğini almak için,kıvranıp duruyorlar.Oysaki hem ülke menfaatlerini koruyup MİLLİ DURUŞ sergileseler,hem de ABD'nin değil halkımızın desteğini almak için çabalasalar ne güzel olacak herşey.)

10)Ülkemizle ilgili her olumsuzlukta sevinen, zil takıp oynayan "BATI PATENTLİ DANSÖZ TAKIMI"NI da tekrar gördük. FETÖ,PKK-YPG,gizli Ermeniler, Dönmeler,vb. yine sevinçten oynadılar, kıvırttılar dansöz gibi.(15 Temmuz'da da aynı dansları yapmışlardı. Yazık ya,güzel oynuyorlar ama sonunu getiremiyorlar.Demekki biz oynakları sevmiyoruz millet olarak.)

11)Soykırım diyen ABD ve diğer batılı devletlerin;tüm tarihte yaptıklarının ve bugün yaptıklarının asıl soykırım olduğu daha çok dilllendirilecektir.... Biden'ın veya başkalarının ne dediğinin bir önemi yoktur. Tarihi gerçekler ortadadır.Bizim tarihimizde soykırım yoktur, katliam yoktur. Katliam, işgal, sömürü,soykırım denilen kavramların uygulayacıları,dün de bugün de batılı sömürgenlerdir.