MEHMET BAŞTÜRK: BAŞARAMADILAR - BAŞARAMIYACAKLAR

Bu aziz milleti;

1.solcu sağcı diye bölmek istediler olmadı.

2.Sünni alevi diye ayırmak istediler olmadı.

3. Başı açık başı kapalı diye bölmek istediler olmadı.

4.PKK yı üzerimize saldılar olmadı.

5.Komşu ülkeleri kan gölüne çevirip oradan sızmak istediler olmadı.

6.Başı kapalı anaları evladının yemin törenlerine aldırtmadılar olmadı.

7.İmam- Hatip okullarını kapatmak istediler olmadı.

8.Kahraman ordumuza sızmak istediler olmadı.

9.Dört milyon Suriyeliyi sınırımıza yığdılar olmadı.

10.Zamanın Cumhurbaşkanımızı ve başbakanımızı çeşitli hilelerle devredışı bırakmak istediler olmadı.

11.Gezi olayları projeleri vardı tutmadı. Olmadı.

12.Türk Kürt deyip bölmek istediler olmadı.

13.Bunlar olmayınca sıra kanlı darbeye geldi. 15 Temmuz Fetö darbesi yapmak istediler. Atatürk'ün mirası, milletimizin bekası olan meclisimizi bombaladılar 250 şehit verdik olmadı.

14.Papazı istediler alamadılar. Olmadı .

15.Olmadı olmadı olmadı.

Şimdide milletin ekmeğine göz diktiler. Aç bırakmak istiyorlar. Bilmezler ki; bu millet üzüm hoşafı ve un çorbası ile Çanakkale'de 7 düvele meydan okuyarak 250 bin şehit verdi. Gavurun dölüne Çanakkale'yi mezar etti. Bu yüce millet boyun eymedi. Eymeyecek. Ey Amerika doların kızgın halkası sizin boynunuza geçecek. Tüm insanlığın utanç duyduğu, nefret ettiği, etrafa vahşet saçan bir millet olarak anılacaksınız. Olmadı. Olmayacak. BAŞARAMADINIZ. BAŞARAMIYACAKSINIZ.

BÜLENT TEMELLİ: Rahat ol TÜRKİYE!. 30 yıllık belamız pkk'nın da, 40 yıllık belamız fetö'nün de sahibi, dünyanın gerçek baş belası abd, taşeronları ile yapamadığını, şimdi kendi yapmaya soyundu ve inşallah bu sefer baltayı taşa vurdu. Ne demişti Reis; "BUNDAN SONRA DÜNYA'DA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK." Panik yok!. Bekleyip göreceğiz... Bilelim ki artık; abd dünyanın HASTA ADAMI.

Ve DÜNYA artık 5'TEN BÜYÜK olduğunu öğrendi. Millet olarak biz de hep birlikte, 15 temmuz ruhu ile bu saldırıların da üstesinden gelip, tarih yazıp, şahitlik edeceğimiz günleri yaşıyoruz. Unutmayalım! 100 yıllık oyunu bozuyoruz. Unutmayalım! Türkiye Türkiye'den büyüktür . Vakit BİRLİK & BERABERLİK Vaktidir. Vakit ÜRETMEK & BÜYÜMEK Vaktidir. V A K İ T T Ü R K İ Y E V A K T İ D İ R