Kabak tadı verdi Cem, Bu Recep Altepe yazıların demiş olabilirsiniz. Gerçekten kabak tadı verdi. Son, bir daha da yazmam.

Biz Recep Altepe'yi MODEF Fuarı'nda tanıdık biraz. Bursa'yla ne işimiz gücümüz olurdu.

Büyükşehir'e bağlanmadan 3-4 sene evvel MODEF Fuarına gelmiş, bombayı İnegöl'deki siyasilerin kucağına atmış ve çekip gitmişti.

'İnegöl yakında Bursa'ya bağlanacak' demişti. Yani bırakın il olma hayallerini de yeni mahallemiz hayırlı olsun diye de bıyık altından gülüp gitmişti.

2 sene de uğramamıştı İnegöl'e. Sanırım AK Partili büyük ağabeyler bir süre İnegöl'de görünme demişlerdi.

Sonra Büyükşehir Yasası kabul edildi. Altepe, arkasında 20-30 şakşakçıyı aldı İnegöl'e geldi.

İnegöl caddelerinde tur attı. Arkadaki şakşakçılar alkışladıkça alkışladı. İnegöllü çok yüz vermedi ama fazlasıyla oy verdi.

FETÖ'nün 17-25 Aralık operasyonları sonrası 'hükümete' destek olabilme adına Altepe buradan %62 oy kaptı. Aslında o oyun Tayyip Erdoğan'a olduğunu hepimiz biliyorduk. O, kendini nimetten sandı.

Büyükşehir Yasası, İnegöl adına tam bir kabus oldu. Bir türlü bitmeyen yatırımlar, İshakpaşa'daki rezalet çalışma, en temel ihtiyaç olan suya %400'lere varan zamlar, Emlak Vergisi, İlan Vergisi'nde fahiş artışlar, sıfır hizmet ve geldiğimiz nokta.

Aslında Recep Altepe gidiyor diye sevinecek halimiz yok. Hani cenaze evinde düğün olmaz hesabı 'Oh iyi oldu' ya da getirmiyorum olayı.

Fakat, İnegöl olarak beklentileri bu kadar yerlerde süründüren, il olmayı beklerken mahalleye dönüştürülüp; üstüne bu ilçe halkıyla alay edinilen tavırlar sonrası biraz da bunu hak ettin Recep Bey de demek zorunda kalıyoruz.

Yarın MODEF açılışı var. Ne zaman istifa eder bilmiyoruz ama birkaç hafta sonra olacak gibi.

Velhasıl, bir MODEF konuşması ile hayatımıza giren Recep Altepe, bir MODEF haftasında gitmeye hazırlanıyor.

Kötü bir başkan olarak anılacaksın muhtemelen. Hikmet Hoca sonrası Bursa'nın sorunlarını daha da karmaşık hale getirmiş bir başkan olarak...

Allah yolunu açık etsin. Ne diyelim bu saatten sonra...