Her genç kız Elifler gibi mağrur duruşuyla Müslümanlar incisi Fatıma Betül
Her genç kız sevdasıyla ve resuller aşkıyla peygamberine aşık Hatice tüz Zehra.Her genç kız imanına bağlılığıyla ve islamına sadakatiyle kadınlar abidesi Asiye.

Her genç kız yüzünde taşıdığı saflığın nuruyla kadınlar birincisi Meryem
Her genç kız Nene Hatun'un vatan toprağında ölümüne sevdalı.
Her genç kız vatan ve bayrak, iman ve Kur'an yoluna kağnısının başında bebesinden geçip battaniyeleri düşman ocağına ateşler düşürecek olan mermilere saracak kadar, vatan yolunda bedeniyle kurbanlık, varlığıyla buzlu yollarda donacak kadar vatanını aşkla seven gözü karalı.

Her genç kız Antep'te Fransız askerinin kılıcı önünde yüzündeki peçeyi indirmeyecek, çarşafı şerifine bürünüp şerefine ve namusuna, izzetine ve iffetine sözler getirtmeyecek , vatan yoluna oğul şehit Mehmet Kamiller kurban edecek kadar imanı kuşanmış yüreği şehitler yasıyla yaralı.

Bu vatan bölünmez. Bu bayrak inmez. Bu ezan dinmez
Bu iman bitmez. Bu şehadet şerbeti tükenmez. Muhammetler hep doğar.Yusuflar sonsuz yaşar.Elifler hep dirilir. Meryem'ler her annenin kundağında yatan kız çocuğudur. Haticeler sevdada yeni baştan aşkla yazgılara kazınır.

Fatımalar her kader yolunda Ali'sini bekleyen cilbabı olan çarşafı şerifine bürünmüş nazlı güzeldir. Asiyeler her Firavunlar zulmünde imanı haykırmaya mazlumun sesinde yeniden hakka Ehadı ve tevhidi haykırır. İslamın gençleri tükenmez. Akan islam selinin ve gençlerin önüne şirkinizle set germeyin yeter.

Müslümanın kundaktaki bebelerine ezan okuyan nefesler tükenmez. Sahip çıkın bebelere imanla. Koruyun bebeleri Kur'an'la. Kollayın bebeleri hakikatle. Gelecek bebeklerin ve gençlerin ellerinde. Yitirmeyin bebekleri
Kaybetmeyin gençleri. Sahip çıkın onlara.

Onlar geleceği ve islamı yaşayacak ve yaşatacak olan kutlu nefer. Sahip çıkın yarınlarımız olan tüm çocuklara
Allah bir, tevhid bir, sancak bir, Kur'an bir. Kalp Allah'ın.Mekan Allah'ın. Kabe tevhidin kalesi.

Mekke gönüller dergahı. Medine Resuller kokusunun bahar esintisi. Kudüs kutsiyetler mabedi, Ömerler, Selahattin'ler cihadının, Yavuz Selim'ler yengisinin emaneti. Anadolu İ'lay'ı Kelimetullah'ın meyvesi. İstanbul nebimizin müjdesi. Doğu Türkistan Oğuz atamızın öz Yurdu, ana ocağı. Mısır Musalar ve Yusuflar mirası. Yemen'ler Mehmetçiğimizin al kanının hilali.

Cihan hakimiyeti ülküsüne Yol Allah'ın. Mülk Allah'ın. Şan Allah'ın. San Allah'ın Çocukların kahkahalarına engel olmayın. Gençlerin umutlarını çalmayın. Hayallariyle beyaz atlara binsinler. Umutlarıyla kanat takıp semalarda uçsunlar.

Eğitim camiasında çocuklarımızın hayallerine, umutlarına, özlemlerine dokunmadan, inançlarına kara gölge olup aydınlıklarını karartmaya kalkışmadan ümitlendirerek, sevdirerek, inandırarak ve yollar aldırmaya yüreklendirerek rehberlik etmek elzem. Örneğimiz Hz Muhammet (SAV) efendimiz. Yardımcımız ve yasa koyanımız, sınırlar çizenimiz, ölçüler koyanımız ayetlerimizi bize indiren Allah'tır.


Allah resule ümmet, Yaradana kul olmayı cümlemize nasip eylesin. İnşaAllah, biiznillah. AMİN