Ülkemize her cepheden saldırı var. Son saldırılar özellikle Ekonomi cephesinden yoğunlaştı.15 Temmuz darbe girişiminin şifresi 1 dolardı. Hain darbe girişimini başarıyla püskürten Türkiye, şimdi de dış odakların dolarlı saldırılarına maruz kalıyor.

Bunca saldırıya rağmen Türk ekonomisi ayakta kalmaya devam ediyor. Hatta büyümesini sürdürüyor. Bir başka ülke ekonomisinin bu kadar saldırıya direnç göstermesi mümkün değil.

15 Temmuz'da başarılı olamayanlar, dolar ile bize darbe vurmaya çalışıyor. Şu gerçeği çok iyi biliyoruz ki; dolar Gizli Dünya Devleti'nin en önemli sembolü ve silahıdır. Biz bu gerçeği Rahmetli Erbakan Hoca'dan öğreneli yıllar oldu.

SÖMÜRÜ ÇARKLARI İŞLİYOR

Sömürü çarklarını çok iyi kurmuşlar. Standard & Poor's denilen uluslar arası kredi kurumu bu çarkın başlıca aktörlerinden biri. Ekonomimize ilk darbeyi, kredi notumuzu düşürerek vurmaya çalıştılar.

Başarılı olamadılar. Ardından ABD'li uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's de Türkiye'nin kredi notunu düşürdü. Faiz lobisinin elinde, gelişmekte olan ülkelere silah gibi doğrultulmuş olan bu kuruluşların amacı belli; Türkiye ekonomisini vurmak.


Ülkede güvensiz bir ortam oluşturmaya çalışarak, ekonomik göstergeleri kötü göstermeye çalışarak, dövizin aşırı artışını körükleyerek ve daha nice ekonomik oyunla hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar.

Hamdolsun, Milletimiz bu oyunu da bozdu. Yapılan saldırılar ekonomide bir takım sıkıntılara yol açsa da beklenen kriz ve ekonomik buhranı oluşturamadılar.

DONALD TRUMP OYUNU

Derken, ABD'deki başkanlık seçimlerinden Donald Trump'ın zaferle ayrılmasını fırsat bildiler. Doların yükselişini tüm dünyada tetiklediler. Amerikan Merkez Bankası faiz artırma algısı oluşturdu. Sıcak para, ABD'ye akmaya başladı. Dolar yükselirken, Türk Lirası değer kaybetti.

Ekonomi alanında devam eden bir savaş var. Ülkemiz hamle yaptıkça onlar da hamle yapıyorlar. Dolar yükseliş rekorları kırarken, Türkiye'nin yaptığı hamlelerle hızını düşürüyor. Hatta biraz geriliyor. Ancak uluslar arası piyasa hemen karşı hamleler geliştirerek dolar kurşununu halkımıza sıkmaya devam ediyor.

ABD'den sonra dost gözüken ikinci düşmanımız şüphesiz AB ülkeleridir. Bizi AB kapısında beklettikleri gibi, her türlü zarar görmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar. 15 Temmuz'da hainlerin başarılı olması için çan çalıp dua ettiler. Onların değil mazlumların duası kabul oldu. Şimdi de; terör ve kriz söylemleri ile ülkemizi zayıflatmaya çalışıyorlar. FETÖ ve PKK'yı koruyup besliyorlar. Etrafımızdaki savaş ateşini, özellikle de İŞİD'i var ederek arttırmaya çalışıyorlar.

TUZAK KURANLARIN ÜSTÜNDE BİR TUZAK KURAN VARDIR

İnce ve büyük hesap yaptılar. Onların hesaplarına göre, şimdiye kadar ekonomimizle birlikte çöküp gitmeliydik. Ama olmadı, bu darbeyi de başaramadılar. Göreceksiniz anayasa değişikliği sürecini de krize dönüştürmeye çalışacaklar. Zavallılar, bilmiyorlar ki; göklerden gelen bir karar vardır. Tuzak kuranların üstünde Alemlerin sahibi vardır.

15 Temmuz darbe girişiminde nasıl vatan hainleri ile vatanseverler net bir şekilde ortaya çıkmışsa, bu ekonomi savaşında da aynı temizlik yaşanacaktır.

Bu aziz millet her şeyin farkında. Halkımız çok iyi biliyor ki; Ülkenin ekonomisinin bozulmasına sevinenler, kriz ortamı oluşmasını bekleyenler, her türlü fitne ve kavga ortamını körüklemeye çalışanlar, doların yükselmesinden şahsi kar umanlar; FETÖ gibi PKK gibi vatan hainidirler. Ve vatan hainleri kaybetmeye, zelil olmaya mahkumdur.