Türkiye'nin büyümesi, dış politikada insani ve milli duruşu, savunma sanayini bağımsızlaştırmaya çalışması ve ekonomik hamleler, ABD'yi rahatsız ediyor.

Bir zamanlar Türkiye zayıftı ve ABD'nin himayesinde idi. Türkiye güçlenip bağımsız hamleler yaptıkça ABD'nin hedefi olmaya başladı. Neden böyle oldu?

DOLARIN KARŞILIĞI YOK

ABD, 2.Dünya savaşı sonrası elde ettiği imtiyazların bir sonucu olarak kendini dünya üzerinde bir güç olarak görüyor. Bu gücü de dolar hegomanyası sayesinde sürdürüyor. Doların aslında ekonomide hiçbir karşılığı yok, çünkü dolar karşılığında Amerikan Merkez Bankasında altın yok. Başka ülke karşılıksız para basarsa enflasyon olur. Ama Amerika basarsa gücü artar. Şu an doların yüzde 80'nin ABD dışında kullanıldığı söyleniyor. Biz dolar alıp sattıkça kazanan ABD ve İsrail olacak. Düzeni kendilerine göre kurmuşlar. ABD'deki para basımında tekelleşmiş kuruluş olan FED, Yahudi ailelere ait özel bankaların kendi aralarında kurduğu bir birliktir.

ROTHSCHİLD AİLESİNİN İKTİDARI

Amerikan dolarını basma yetkisi, Yahudi Rotschıld ailesine ait olan Federal Reserve Bank'ın elindedir. Federal Reserve Bank'ın elinden Amerikan dolarını basma yetkisini geri alan başkan Kennedy, bir suikaste kurban gitmiş ve çıkarttığı 11110 sayılı kanun da iptal edilmiştir. Yahudi Ailelerin şirketleri, kurulduğu günden beri ABD'nin gizli yöneticisidir. Dolayısı ile ABD'nin ipi İsrail'in elindedir. Trump'un başkanlığı göstermelik. O bir kukla. Ne emredilirse onu söylüyor.

Rothschild Ailesinin babası Mayer Amschel Rothschild demiş ki: "Bana bir milletin parasını basmama ve kontrol etmeme izin verin. Bu olduktan sonra artık o ülkede kanunları kimin yaptığı umurumda değil." Tam da yaptıkları budur.

Bu ailelerin kontrolündeki ABD yönetimi, Dolar gücü sayesinde karşılıksız para basıyor. İşine gelmediği durumlarda ekonomik manipülasyonlar yaparak ekonomik dengelerle oynuyor. Geri kalmış ülkelerde Savaş çıkartarak silah satıyor. Oyun bozan yönetimler olursa darbe yapıyor. Başkaldıran ülkelerde karışıklık çıkarıyor. Terör bahanesi ile başta petrol olmak üzere, ülkelerin zenginliklerine el koyuyor. Ve yönettiği Savaş ekonomisi ile finans sistemini elinde tutuyor.

DOLAR KULLANILMAZSA ÖLÜR

Türkiye'nin, ABD'nin dolar silahına karşı birçok ülkeyle yerli para birimi üzerinden ticaret yapma girişiminde bulunması, ABD'nin Türkiye'yi hedef tahtasına koymasının en büyük sebebidir. Dolar dünyada kullanıldığı için güçlü. Eğer uluslar arası ticarette bu para kullanılmazsa tuvalet kağıdından farkı kalmaz.

ABD, Uluslararası ticarette dolar dışında başka para birimi kullanılmasını istemiyor.Türkiye, özellikle Çin, Rusya ve Hindistan üçlüsü ile ortak pazar kurmaya çalıştıkça ABD'nin morali bozuluyor.

ABD savaştan ve savaş ihtimalinden dolayı oluşan korkudan besleniyor. Bu sebeple Rusya, İran, Çin ve Kuzey Kore gibi ülkelerle zıtlaşma sağlanarak, bu ülkelerle bir savaş çıkacakmış havası oluşturuluyor. 2.Dünya savaşı sonrası Rusya ile sürdürülen soğuk savaş, bu çıkar çarkının bir oyunudur.

TÜRKİYE OYUNBOZANLIK YAPIYOR

Türkiye ise artık bu savaş oyunlarında ABD ve NATO'nun oyuncağı olmak istemiyor. Türkiye'nin komşu ülkelerle diyalog içerisine girip barış ortamı sağlamaya çalışması ABD'nin planlarını bozuyor.

ABD, Orta Doğu petrolünü son damlasına kadar sömürmek istiyor. Bu sebeple Irak ve Suriye'de karışıklığın ve savaşların devam etmesini sağlıyor. Bunun için PKK ve İŞİD gibi terör örgütlerini besleyip yönlendiriyor.

Türkiye, sınır ötesi askeri hareketleri ile yine ABD çıkarlarına ters hareket ediyor. ABD istiyor ki Türkiye dış gelişmelere sessiz kalsın. Doğu bölgesindeki terörle oyalansın.

Türkiye; Rusya, Çin, Hindistan ve Afrika yönünde adımlar attıkça ABD ve AB'nin uykuları kaçıyor. Türkiye bizim yörüngemizden çıkıyor diye rahatsız oluyorlar.

Bu yüzden ekonomik baskı başta olmak üzere çeşitli bahanelerle Türkiye'yi cezalandırmaya ve hizaya getirmeye çalışıyorlar. Daha önce bunu PKK ve FETÖ aracılığı ile sağlıyorlardı. FETÖ'nün Amerikan köpeği olduğu çok açık ortaya çıktı. 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ ile birlikte aslında ABD başarısız oldu. Bu projenin de kaybetmesi çok zorlarına gitti. Papaz Brunson, bu ihanetten elimize geçen delillerden biri. Bu sebeple bu delili elimizden alabilmek için saldırıyorlar.

BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ=BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ

ABD yönetimi, Türkiye'nin Suudi Arabistan gibi baş eğip teslim olmasını istiyor. Örneğin Türkiye, İsrail'in Filistin zulmüne sessiz kalmalı.

Hülasa; Amerika'nın, devam eden Büyük Ortadoğu Projesi var. Büyük Ortadoğu Projesinin diğer adı ise Büyük İsrail Devleti projesidir. Türkiye yakın zamana kadar bu projenin içerisinde idi. Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki Türkiye bu projeden saptıkça ABD ile sorunlar artmıştır ve artmaya da devam edecektir. Bu bir Kurtuluş savaşı'dır. Bir var olma savaşıdır. Dolar indi mi çıktı mı diye merak edenler bilsinler ki: "Mesele ne papazdır ne de dolar. Mesele Hak ve Batıl savaşıdır. Ya olacağız ya da öleceğiz."