Zatına layık şekilde Hamdu sena Allah'a, sınırsız salat ve selam Yüce Resulullah'a

21 Aralık tarihinde bu köşemizde "Çöküyorsun Adamım" başlıklı bir yazı paylaşmıştık. O dönemde ABD'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin bir kararı olan Kudüs'ün İsrail'in başkenti olamayacağı kararına tehditkar tavrına yönelik bir yazıydı.

ABD.,istediği olmayınca hemen tehditkar tavır içine giriyor.

Bu gün artık sadece Türkiye tarafından değil, Almanya, Fransa, Birleşmiş Milletler, Rusya ve hatta Atlantik ülkeleri tarafından da ABD'nin yaptırım gücü kale alınmıyor.

Yakın zamanda yapılacak ve Suriye gibi mühim konuların ele alınacağı oturuma Almanya, Fransa, Rusya ve Türkiye katılıyor. ABD. davet edilmedi.

Süper Güç Amerika(!) imajı kırılıyor ve bunu bütün dünya görüyor. Çöküyorsun adamım..

GÜCÜN KIRILDI

Senle ve senin işbirlikçilerinle bu millet 15 Temmuzda mücadele etti. Milletimiz kazandı.

Sen 5.000 tır silahı pkk'ya teslim ettin etmeye de devam edecesin. İzmir'de yakalanan hem FETÖ hem PKK'yla işbirliği içinde olduğu anlaşılan papazınla oraları karıştırmaya çalıştın. Bunu yaparken de ne hukuk kurallarına ne diplomatik nezakete aldırış ettin.

Ey ABD.! ,Türkiye'nin Fırat Kalkanı, Afrin Çıkartması ve Münbiç'te güvenliğini ilgilendiren meselelerinde senin eline bir şey geçmedi.

Artık hiçbir şey istediğin gibi olmuyor. Seni anlıyoruz, sözün eskisi gibi dinlenmiyor artık.

Bunların temelinde yatan şey sen anlamazsın ama adaletin kaynağının İlahi olmamasından ileri geliyor. Adalet sadece seni ilgilendiren hususta senin güvenliğin senin rahatın için yerine getirilirse geçici bir süre zengin yaşarsın. Sonra paranın kaynağı biter, böyle ortalarda kala kalırsın.

Hani bazı zengin ama şımarık züppeler olur ya. Babalarının paralarını yer, eğlenir dururlar. Ne zaman elindeki kartlar alınır o zaman sudan çıkmış balığa dönerler. ABD. şimdilerde bunu yaşıyor. Para bitiyor, itibar tükeniyor, şımarık AMERİKA batıyor. Ey Amerika sana ders verelim bak sen nerelerde hata yaptın.

AHLAK'IN KAYNAĞI HAKİKAT- İ İLAHİDİR

Önce bu makama "edeb" gerekir. Referanslarını vahyi ilahiden almayan ahlak anlayışı bozulmaya nihayetinde çürüyüp yok olmaya mahkum olacaktır. Ey Amerika! Sen burada hataya düştüğünden her istediğini yapabilmek için hep bir düşman ortaya çıkarıp onunla savaşma gayretine girdin.

Yok olmaya mecbursun. Sana göre biz senin istediğin gibi yaşamalıyız. Sana tabi olanlar da senin işlerini gördüğü kadar özgür kalabilir. Bu yüzden istediklerini yapmayanlara tehditler savuruyorsun.

Kanunlarını ahlaki, erdemli davranış kılıfı altında yürütüyorsun fakat hakikat hiçbir zaman ortaya çıkamıyor.

Çünkü sen "mutluluğu" kendi nefsinde bulmaya çalışmışsın; azgın nefsini doyurmaktan öteye gidememişsin.

Kuran'dan neden Nemruttan ve Firavun'dan bahsedilmiş, akıbetleri ne olmuş bir okuyuver.

Muhabbetle kalınız!