01 Temmuz 1959 Bulgaristan doğumludur. 1968 yılında aile olarak ülkemize göç edip Bursa'ya yerleştiler. Bursa Amatör futbolunun önemli bir ismi olarak 1984-85 sezonunda Tunaspor Futbol Takımından İnegölspor'a transfer oldu. 1993-94 sezonunun sonuna kadar İnegölspor forması giydi. Profesyonel futbolcu olarak yalnızca İnegölspor forması giydi. 155 lig maçına çıktı. Golcü yapısı ile başarılı ve sevilen bir sporcu oldu. Tribünlerce İmparator lakabı ile anılıyordu. Dönem dönem kaptanlık'ta yaptı. 04 Eylül 1994 günü yapılan jübile ile futbola veda etti. Bursa'da hayatını sürdürmektedir. Kaynakça : Yerel Gazeteler Arşivi

ÖYKÜ TADINDA İNEGÖL

ÇOCUĞUNUN KAZANCI:70 yaşın üzerinde idi, orta halli bir aile idiler. Tutumluluğu arkadaşları arasında esprilere konu oluyordu.

Babanın tutumluluğu oğlunun kulağına gitti. Bir keresinde usulüne uygun olarak "Baba bizim durumumuz iyi sayılır, o kadar tutumlu olman gerekmiyor, daha fazla para harcayabilirsin."

Baba gülümsedi "Oğlum sağ ol da çocuğunun kazandığını harcayan sen değilsin benim. O yüzden sen bana karışma." dedi.

DOĞUM TARİHİ, ÖLÜM TARİHİ: İki İnegöllü ellili yıllarda hatıra fotoğrafı çekildiler, fotoğrafın arkasına da her biri ayrı ayrı kendi el yazılarıyla adını-soyadını, yıl olarak doğum tarihini ve muhabbet olsun diye de tahmini ölüm tarihlerini yazdılar.

Ölüm tarihlerini birisi 1995, diğeri de 2000 yılı olarak yazmıştı. Aradan yıllar geçti 1995 yazanınki tuttu. Tıpkı fotoğrafın arkasına yazdığı gibi 1995 yılında vefat etti.

Ölüm tarihini 2000 olarak yazan diğer İnegöllünün ise kafası karıştı. Eşine dostuna fotoğrafı gösterip "Yahu kısa tuttuk gibi geliyor." şeklinde dert yanmaya başladı.

NOT: Diğer İnegöllü 1998 yılında vefat etti. Allah rahmet eylesin.