İnegölspor kötü oynamaya devam ediyor. Galip gelse de berabere de kalsa, kaybetse de kötü oynuyor.

Kötü oynuyor çünkü kapasitesi sınırlı oyunculardan kurulu. Aslında kapasitelerinin bu olduğuna da inanmıyorum. Kapasitelerini zorlamayan oyuncular desek daha doğru olacak sanırım.

Birçoğu üst liglerde oynamış, oralarda başarılı olmuş ama bugün sadece oynamak için oynuyorlar. Heyecanlarını yitirmişler.

Doğal olarak bize heyecanlı oyuncular lazım. Kendilerini kabul ettirmeye çalışan, çıkış arayan oyuncu topluluğu lazım.

Bizi başarıya götürecek olan oyuncular İnegölspor'u üst liglere gitme adına basamak olarak kullanabilecek oyuncular olmalı. Hem kendine hem kulübe yararı olacak. Biz o oyuncuları bulamaz olduk.

Kartal maçı baştan sonra beraberlik kokan, gol olmaz diyeceğimiz bir maçtı. Oldum olası Kartalspor'un futbolunu beğenmem. Kendi sahalarında da izlemiştim. Engebeli, futbol oynamaya hiçbir şekilde müsait olmayan sahaları vardı.

Hala o noktada mı o saha bilmiyorum. Kartalspor o günden bugüne aynı. İnegölspor'a müthiş bir presle başladılar. Maçın ilk10-15 dakikasında nefes aldırmadılar. Ama bunu sürdürmek kolay değil.

Dengede, ortada bir maç oldu. Penaltı olmasa gol olmazdı sanırım. Hoş iptal edilen golü anlamak da mümkün değil. Kalecinin önde olması sanırım bizi yanılttı.

Maçın en iyisi hakemdi. Müthiş bir maç yönetti. Son bölüme kadar da kart göstermeden otorite kurulabileceğini de gösterdi.

İnegölspor adına önemli 3 puan. İnşallah hem kupa hem de bu galibiyet ciddi moral olur. Tepecik deplasmanı ve sonrasında Eyüp galibiyeti ile ilk yarıyı bitirip; devre arasında takıma yapılacak takviyeleri konuşmaya başlarız.