İnegölspor'da büyük umutlarla başlayan sezon, 2 hafta sonra tamamlanacak. Bir an önce bitmesini beklediğimiz sezonun ardından yeni sezon bizlere neler getirecek onu da bilmiyoruz.

Pazar günü Sancaktepe ile evimizde karşılaştık. İsmail Güldüren'in sözleşme imzaladıktan sonra da ilk maçıydı.

İsmail hoca, kalede Mustafa tercihini kullanırken; savunmada sadece sağ bekte genç oyuncu Yasin Yılmaz'ı tercih etti.

Orta alanda ise Ömer Faruk Çalışkan'ı izledik. 19 yaşındaki genç oyuncunun yanında ise Serhat ve Emirhan vardı.

İnegölspor'da kiralık oynayan Emirhan'ın neden oynatıldığını hala anlamış değilim. Bildiğim kadarıyla maliyeti de yüksek. Yani önümüzdeki sezon da bizle olmaz. Erdi neden düşünülmesin o mevkide.

Yaşar için de benzer düşüncedeyim. Biz Yaşar'ı 4-5 yıl önce alsaydık bir anlamı vardı. Bugün Yaşar'ın İnegölspor'a bir katkısı yok. Gönderilecekler listesinde ilk sıraya hiç düşünmeden koyarım.

Yasin Görkem için de orta alanda daha etkili olacağı kanaatindeyim. Geçmişte çok sürpriz çıkışları ve golleri vardı Yasin'in. Önümüzdeki sezon Yasin orta alanda düşünülebilir.

Bu arada yine orta alanda mücadele veren Serhat da bu sezon beklentinin çok altında kaldı. Seneye düşüneceklerini sanmıyorum.

Selimcan Temel ve Melih Hortum gibi genç isimlere de son bölümde de olsa yer verilmesi güzel.

İsmail Güldüren hangi oyuncuları düşünüp hangileri ile yolları ayıracağını göreceğiz. Ama bana gelen bilgiler, gençleri bir kenara koyun; en fazla 5 oyuncu ile devam edilecek.

İnegölspor önümüzdeki sezon hem yaş ortalaması hem de maliyeti olabildiğince düşük bir kadro kuracak. Birkaç sene sabredilmesi istenecek ve hedef daha çok ligde kalma olacak.

Kulağa hoş geliyor ama futbol bu. Beklediğiniz gibi gitmezse işler bu kez plan değiştirmek zorunda kalabiliyorsunuz.

Ben yönetimin önümüzdeki yıl için planlamasını doğru buluyorum. Bu tür bir plana uygun olabilecek isim de sizin içinizden biri olabilirdi. Bunu her hoca kabul etmeyebilir yada derdinizi anlatamayabilirsiniz.

Bekleyeceğiz, sabredeceğiz... Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren ülkemizde benzer sorun futbolda da olacağı için şu an için yapacak başka bir şey de yok zaten...