İnegöl Belediye Meclis Üyesi, özel sektör yönetici. 1986 yılı İnegöl doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İnegöl'de, lisans eğitimini Kayseri Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde yaptı. Bu süreçte Uluslararası Ofis bünyesinde üç yıl Erciyes Üniversitesi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Koordinatörlüğü yaptı. Beraberinde birçok uluslararası projede Erciyes Üniversitesini temsil görevi üstlendi. Okul sonrası bir süre Kayseri'de özel bir şirkette üst düzey yöneticilik yaptı. 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Ak Parti İnegöl Belediyesi Meclis Üyesi seçilmiştir. İnegöl'de özel bir şirkette görev yaparak hayatını sürdürmektedir. Kaynakça : www.İnegol.bel.tr/yonetim/meclisuyeleri/kisi/95

MEHMET ÇİFTÇİ: İnegöl Belediye Meclis Üyesi, Türk Eğitim Sen İnegöl Şubesi Kurucu Başkanı, eğitimci. 22 Ocak 1954 tarihinde Muş-Bulanık İlçesi Mescitli Köyü'nde doğdu. İlkokulu köyünde okudu. Van Alpaslan İlköğretmen Okulu 1971-72 öğrenim dönemi mezunudur. Konya-Ermenek'te iki yıl, Muş-Bulanık'ta beş yıl görev yaptıktan sonra 1979-80 öğretim yılında İnegöl'e tayin oldu. Sırasıyla Tahtaköprü, Cerrah, Yüzüncü Yıl, Hacer Yıldız, Kaşıkçıoğlu İlkokullarında öğretmen ve idareci olarak görev yaptı. 1990 Kamu Çalışanları Vakfı İnegöl Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyesidir. 1992 yılında Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim Sen İnegöl Şubesi'nin Kurucu Başkanıdır. Emekli olduğu 1997 yılına kadar bu görevi yerine getirdi. Emeklilik sonrası 1998-99 yılları MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. 28 Mart 1999 Yerel Seçimleri'nde İnegöl Belediyesi MHP Meclis Üyesi seçildi. 1999-2004 yılları bu görevi yerine getirdi. İnegöl'de yaşamını sürdürmektedir. Kaynakça : 03.08.2016 kendisi ile görüşüldü.

İBRAHİM ÇİĞDEM: İnegöl Belediye Meclis üyesi, esnaf. Yozgat Aydıncık Nahiyesinde 1956 yılında doğdu. Köyünde İlkokul olmadığı için Köseler Köyü İlkokulu'nda okudu. Alaca Nedim Tuğaltay Ortaokulu ve yatılı olarak okuduğu Tunceli Yapı Sanat Enstitüsü mezunudur. Bir süre YSE'de ve Yozgat Çimento Fabrikası'nda teknisyen olarak çalıştı. Askerlik sonrası zahire ticareti ve kamyonu ile nakliyatçılık yaparak geçimini sağladı. 1988 yılında İnegöl'e yerleşti. Önceleri bir yakını ile ortak sonrasında kendi başına ticaret yaparak ilçemizde hayatını sürdürdü. Dönem dönem Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurullarında görev aldı. 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri'nde Ak Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2004-2009 yılları bu görevi yerine getirdi. İlçemizde yaşamını sürdürüyor. Kaynakça : 29.05.2017 tarihinde kendisi ile görüşüldü.