Sarıyer ile oynadığımız çok değerli ve önemli maçın kazanılmasına sevinemeden bir tartışmayı yaşadık Pazar günü.

İnegölspor Başkanı Münür Kanar'ın kulübün sıkıntılarını ortaya koyduğu anda Kaymakam Şükrü Görücü ile yaşadıkları polemik anında haber sitelerimizde yer aldı.

Ekonomik anlamda sıkıntılar yaşandığı bugünlerde kulübün Play-Off hedefine koşa koşa gittiği bir zamanda istenen desteğin karşılığı 'Parayı Reis Bey bulacaksa siz ne iş yapacaksınız' değildir.

Kaymakamımızın biraz bu huyu var. Son söylenecek cümleyi ilk sıraya alma gibi. Ancak bu tutum ve davranış İnegöllüleri rahatsız eder.

Bunu sadece İnegölspor özelinde söylemiyorum. Mülki amir dediğiniz o ilçenin tüm sorunlarıyla dertleşmeli, çözüm önerileri sunmalı, o konuda atılacak adımları takip etmelidir.

Bundan 2-3 ay önce bir toplantı yapıldı İnegölspor için. Madem para bulunmayacaktı o toplantı niye yapıldı? Neden kameraların karşısına geçip İnegölspor'a yardım çağrısında bulundunuz?

Burada 'Reis Bey'in yani Alper Taban'ın bu tür para isteme hadiselerinden rahatsız olduğunu biliyorum. Tarzı değil.

Benim Taban'a bu noktada getireceğim tek eleştiri bunu deklare etmemektir. Ben Belediyespor için dahi para istemem kimseden deyip; farklı çözüm yollarını aramaya sevk etmektir.

Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile ilgili şimdiye kadar o kadar çok eleştiri yazısı yazdım ki bu konuda da bir beklentim olmadığı için milletvekili Gürel'e dair bir eleştiri yapmaya gerek bile duymuyorum.

Tekrar başa gelelim. Para bulunmayacaksa o toplantı niye yapıldı? O toplantıdan önce deseydiniz Münür Kanar'a ; "Parayı biz bulacaksak sen ne iş yaparsın" diye.

O toplantıda basının karşısında İnegölspor için çalışıyoruz bakın diyeceksiniz, sonra tenhada 'Parayı Reis Bey bulacaksa sana ne gerek var' diye laf söyleyeceksiniz. O olmaz. Kusura kalmayın.

Şükrü Görücü bu ilçenin mülki amiridir. Amenna buna diyecek bir sözümüz yok. Ancak Görücü'den bir beklenti hasıl olmuşsa o noktada istenen yol göstericiliğidir. Yol bile göstermeden ortaya lafı bırakıp sonra da maçı terketmek hoş olmaz, olmadı da.

Geldiğimiz nokta hoş olmadı. 'Birlikte Başaracağız' sloganları atarken; ayrı gayrılık yaşanması bize yakışmadı.

Bu konuda ortak noktayı bulma adına birileri devreye girip; 'Birlikte başaracağız' vurgusunu daha da güçlendirmeliyiz.

"Birileri başarsın biz bakalım" ya da "Onlar başaracaksa hiç başarmasınlar" noktasına gelirsek kaybeden İnegölspor olur, İnegöl olur.