Tarihleri katliamlarla dolu olanlar insan hakları dersi veriyor.Amerika kıtasında soykırım yapan,Afrika'yı kana bulayan,milyonlarca Afrikalı'yı hayvan muamelesi yaparak köle pazarlarında satan ve kıtayı baştan aşağı sömürüp insanları açlıktan ölmeye mahkum edenler,Haçlı Seferleri'nde milyonlarca Müslüman'ın kanına giren,yüzyıllar boyunca mezhep farklılıkları nedeniyle birbirlerini boğazlayanlar, sebep oldukları 1.ve 2.Dünya Savaşlarında en az 70 milyon insanın ölümüne sebep olan, terör örgütlerini kurup besleyerek o örgütler eliyle yüz binlerce insanı katlettirenler yani batılı devletler insan hakları dersi veriyor; ne büyük bir ikiyüzlülüktür bu.

Filistin'de, Somali'de,Bosna'da,Karabağ'da, Afganistan'da,Cezayir'de, Yemen'de, Irak'ta ve dünyanın pek çok yerinde sivil insanları katledenler veya destek verenler utanmadan insan haklarından bahsediyorlar.Daha da vahim olanı ise;bazılarımızın hala, batının insan haklarından bahsetmesini ciddiye alıyor olması.

Ne günlere kaldık be?Müslüman bile olmayan Fransa kalkıp 'İslam dinini aydınlığa kavuşturacak'(!) projeden dem vuruyor.Ne günlere kaldık ki bu saçmalığa, İslam ülkelerinin çoğunun yönetimlerinden tepki gelmiyor.

Ne günlere kaldık ki;Fransa'da bir dergi, Hz.Muhammed'e terörist diyor, Fransa devleti buna 'özgürlüktür yapar'diyor.

İnanç özgürlüğü dersi veren Fransa ve batılılara;' bir dinin peygamberine hakaret edilmesi nasıl özgürlük olabilir, bu mu inanç özgürlüğü anlayışınız?' diyerek güçlü bir tepki gösterilemiyor.Ne günlere kaldık ki;İslam ülkelerinin başında,çoğunlukla, böyle ödlek,değer yargılarından uzak,batılıları ilah edinen yöneticiler var.

Ülkemizde de; Fransa'ya tepki göstermek yerine,Fransa'ya tepki veren devlet adamlarımıza kızanlar, 'neden Fransa'ya sert konuştunuz'diyenler var.Arkadaş,değer yargılarınıza saldıranlara karşı sert tepki vermeyeceksiniz de kime sert tepki vereceksiniz?Neymiş, Türkiye yalnızlaşıyormuş! Batılı güçlere karşı uysal olup sesimizi çıkarmadığımız dönemlerde; bizi sevdiler,teröristlerini üzerimize salmaktan vazgeçtiler, bizi AB'ye aldılar da bizim mi haberimiz yok.

Fazla değil 100 yıl önce topraklarımızı işgal eden,terör örgütlerini besleyip üzerimize salan,ülkelerindeki FETÖ ve PKK teröristlerini koruyan, Akdeniz'deki hakkımıza çökmeye çalışan,burnumuzun dibinde terör devleti kurmaya çalışan,ülkelerindeki İslam düşmanlığını bir politika-seçim malzemesi yapan, Kıbrıs'a göz diken velhasıl sürekli bize düşmanlık gösteren ülkelerle dost mu olmamız gerekiyor?

Ne yaparlarsa yapsınlar 'dostum dostum' türküsünü söyleyip peşlerinden ayrılmamamız mı gerekiyor.Her ne istiyorlarsa verelim, ne yaparlarsa susalım yeter ki batılı aşkımızı küstürmeyelim ve yalnız kalmayalım öyle mi?

Yalnız kalsak ne olur, tarihin hangi döneminde birilerinin minnetiyle ayakta durduk.Aşırı bir yalnızlık korkunuz varsa gidin bir psikaytriste tedavi olun.Yoksa, Batıya çok mu aşıksınız yada, çok mu korkuyorsunuz.

Korkmayın bu kadar,gerekirse bu millet Çanakkale'de, Milli Mücadele'de, 15 Temmuz'da olduğu gibi, emperyalist güçlere yine diz çöktürür.Bin yıldır bu topraklarda, değerlerimiz için can verdik;vatanımızı,dinimizi,kutsallarımızı ayak altına almaya çalışalarla mücadele ettik.

Ne günlere kaldık ki vatan, din,değerlerimiz denilince rahatsız olanlar var aramızda.Ama aynı zihniyet batıyı ve onun ürettiği fakat umursamadığı(insan hakları, inanç özgürlüğü, demokrasi, vs)kavramları kutsallaştırıyor ve sorgusuz sualsiz kabul ediyor.

Ne günlere kaldık be.