Dün rakibimiz Lider Sarıyer' di

Rakip takımı hiç üzmedik, rahatça oynamasına izin verdik, orta sahamızı boş bıraktık, şut atmadık desek yeri var yani birkaç şut dışında hatırlayamıyorum, defanslarını zorlamadık, rakibe organize atak geliştiremedik, rakip defansın önünden duran toplar dışında paslaşarak gittiğimizi hatırlamıyorum. Yani misafir takım nasıl ağırlanır bizde en güzel şekilde ağırladık. Gerçekten çok güzel misafirperverlik örneği gösterdik ben rakip olsam hayran kalırdım.

Dün İnegölspor ilk yarıda dersine iyi çalışmış gibi gözükse de abartmıyorum yüzde yüzlük kalesinde 3 tane net pozisyon verdi. Bilal' in dönüşü bile çare olmamıştı belli ki. İlk yarıda ve maçın genel anlamda en çalışkanı en mücadeleci ismi Ozan Pekdemir' di. Bulduğumuz pozisyonlarda Ozan'ın ayağından çıkarttığı 2-3 ortadan olmuştu.

İkinci yarıya baskılı başlayan İnegölspor golü bulmakta çok zorlandı .Kenar ortalarıyla pozisyon bulmaya çalışan ekibimiz, ceza sahası içerisinde rakip defansından fazla olduğu pozisyonlarda bile golü bulmayı başaramadı.

Sahada mücadele anlamında birşeyler yapmaya çalışan İnegölspor kalesinde gördüğü ilk gol sonrası malesef maçı bitirdi.

Zaten yediğimiz golde evlere şenlikti.Kalecimizden orta sahamıza oynadığı topta baskı yapıp hızlıca kalemize yönelen Sarıyer antrenmanda atılacak basit bir golü attı İlginçtir ki savunma olarak kendi sahamızda bulunduğumuz bir anda çok basit bir hata ile geriye düştük.

Sonrası malum; çileli bir 30 dakika...

İnegölspor her geçen hafta geri dönüşü olmayan zorluklara doğru yol alıyor.

Çok acil ihtiyacımız olan 3 puana en kısa sürede kavuşmak dileğiyle...