Bu haftaki Dipsizgöl Kıraathane sohbetimize, Keyfi Tepe'nin alttarafında bulunan yeni Millet Bahçesi yeri olması muhtemel Raşit'in kırıklıklıktan devam ediyoruz.

Yatsı namazından çıkanlar birer ikişer Raşit'in Kırıklığa gelmektedir. Bir tarafta çocuklar kartalcık oynamakta. Bir tarafta orta yaş gurubu arkadaşlarımız önümüzdeki hafta yapacakları CEMALCI geldi Huu, Komşular duydunuz mu? Selam verdik aldınız mı? diyerek. CEMAL oyunu purovası yapmaktalar. Daha da küçük olan bebeler Keyfi tepe tarafından aşağılara doğru yuvarlanmaktalar.

Adeta ortalık mahşeri bir kalabalık olmuştur. Mollolu Farettin çeşme başındaki cevizin altına yedeği koymuş çayı demlemiştir. Akabinde, ''Bu akşam çaylar benden.''Der. Yandaki,Hasan Ağanın çeşme başına kekleri dizmekte olan Kenan da: 'Kekler de Benden.' Deyen de, İncili Çavuş' da mekana teşrif etmiştir.

Bu akşam sohbete İnegöl Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Kani Ahmet ERBAY kardeşimiz de teşrif etmiş bulunmaktadır.Bir anda herkes oyunu bırakmış,yuvarlanan çocuklarda cevizin yanına gelip pürdikkat kesilmiştir. Adeta Herkes İncili Dede'nin ağzının içine bakmaktadır. İncili Dede: ''Bu akşam aramızda misafir olan bağımsız belediye başkanı evladımıza sözü veriyorum.'' Deyen de.

Kani Ahmet Erbay: '' Bana bu fırsatı verdiğin için RABBİM sizden razı olsun Dede. Ben İnegöl Bağımsız Belediye Başkan Adayıyım. 31 Mart Yerel Seçimleri bir hizmet yarışıdır.Ve biz ekibimiz ile bu seçimlere çok iyi hazırlanmaktayız. Tabi tercih siz seçmenlerimizin. Demem odur ki: bizler Ak Partiye kızanların,Tayyip Erdoğan'ı sevenlerin ve ona kızanların, 17 yıldır iktidara alternatif olamıyan muhalefete kızanların ve dahi 300 yıldır hep kötülerin kazandığı İyilerin hiç kazanamadığı iyi arkadaşlarımızın oylarına da talibiz.

Velhasıl 597 seçmeni olan Dipsizgöl Köyü'nün oylarına talip olduğumuz gibi. Bu Seçimlerde oy kullanacak olan 186 bin seçmen kardeşimizin tamamının oyuna talibiz.

Kazanmamız halinde ilçemize adeta Eskişehir gibi yaşanabilir bir yeni şehir kurmayı vaad ediyoruz. Akabinde Belediyeler orta refüjlere çiçek dikmekteler. Bizler çiçek yerine orta refüjlere domates, büber, patlıcan dikerek halk günleri yapıp bu mahsülleri vatandaşa bedava dağıtacak gıda terörüstleriyle devamlı mücadele edeceğiz. Yeter Mi? Asla. Devamında Belediye Tanzim satış mağazalarının yanına yeni tanzim satış yerleri kurarak. ucuz mazot, ucuz elektirik, ucuz doğalgaz ucuz ve içilebilir su reonları kuracak vatandaşımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz.
Amacımız vatandaşımızın, hayat kalitesinin yüksek olduğu yaşanabilir bir İnegöl İle tanıştırmak. Vaatler bizden. Oylar sizden. Hadin Gari.'' Sözlerini bitiren başkanı mahşeri kalabalık elleri patlarcasına alkışlamaktadır.
Bu Millet Bahçesinden bağımsız bir belediye başkanı çıkar mı? Vallahi Çıkar. Top 186 bin seçmende.

GARİP FAKİİ