DAVUT ARSLANTAŞ: Dolar kurunu bahane edip üretimini durduran yada vadeyi kaldırıp, önden alayım diyen ''vatanseverler'' bugünlerde geçer. Siz de torunlarınıza anlatırsınız krizden nasıl faydalanılır diye...
Bu ülke, gavurun parasıyla kurulmadı ki gavurun parasıyla yıkılsın... Üreteceğiz, bıkmadan usanmadan. Biz de torunlarımıza; ülkede kriz varken hep çalıştık, diyeceğiz. Herkese hayırlı işler...
ŞÜKRÜ DEREMUMLU: Dört sene önce başladığım Müdür Yardımcılığı görevimi bırakarak yine kendi okulumda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak devam edeceğim.
Makamların, görevlerin, koltukların geçici, asıl görevin Allah'a kulluk olduğu bilincini hiç kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu süreçte bizle birlikte yürüyen, koşturan, nefes nefese kalan, istişarelerde bulunan, derdimize ortak olan tüm dostlarıma teşekkür ederim.Haklarınızı helal ediniz.Baki olan yalnızca Allah'tır...
SALİH BAYRAKTAR: Bu iş isim meselesi parti meselesi değil A partisini destekleyen adamla B partisini destekleyen adamın parası beraber eriyor. İkisinin de vatanına milletine baskı yapılıyor. Biri aç kalıp diğeri tok olmayacaktır. Sosyal medya üzerinde her gördüğümüz trol sayfanın paylaşımını yaparak, birbirine sallayarak, bu baskıyı kırmak mümkün değildir.
Madem her şeyi göze alıyoruz, sözle lafla değil de, doların ne kadar yükseleceğine bakmayarak; Amerikan üstlerini kapatalım. Büyük elçisine nota verelim. Yeter ki hamle yapalım, teslim olmayalım, rahibini istiyorsa o da bizim istediklerimizi versin.
RAMİZ YİĞİT: Ekonomi artık dikiş tutmuyor, sabah sabah bakıyorum, dolar 5,7 olmuş. Çok önem verdiğimiz inşaatın hali ne olacak? Bütün girdiler yüzde ellileri buldu. Her hafta daire başına on bin lira zam yapma zorunluluğu var. Peki bunu ödeyecek vatandaş nerde? Dövizle borçlanan sanayici, taksitleri iki katına çıktı, Nasıl ödeyecek, zam yapsa kime satış yapacak? Türk ekonomisinin bu kadar sahipsiz kaldığını ben görmedim. Yeni bakan çerçeveyi dolduramadı, piyasaya güven vermedi, gördüğüm kadar verme derdinde de değil.
Canım sende Fatiha, Nas ve Felak surelerini oku.İşler düzelsin. Malesef gelinen nokta bu, Be mübarek bir söz var; "Eşeği önce kazığa bağla, sonra Allah'a havale et" diye. Sen hiçbir tedbir alma, sonra Allah'tan iste. Yok öyle bir şey. Yarın kış geliyor, dövizde sıkıntı olursa, soğuk evlerde oturmak zorunda kalabiliriz. Biz bu filmi geçmişte yaşadık. Zaten faturalar nasıl ödenecek? Allah yardımcımız olsun.
MURAT KILIÇ: Kardeşini öldürmüş, 4 yılda çıkmış,6 kişiyi daha öldürmüş 11 yılda çıkmış, hapiste başka bir katille en çok kim adam öldürecek iddiasına girmiş; 8.kurbanını da geçen hafta öldürmüş. Hapiste müebbet yatacakmış. Bu memlekette müebbet yatmak için 8 kişi mi öldürülmeli?
Canın bedeli can olmadıkça adaletin terazisi katilden yana olacaktır.