Rabbimizin hayrı, mağrifeti ve bereketi ümmeti müslimin olarak hepimizin üzerine olsun. Biliriz ki; Bir müminin eline diken batsa milyon mümin yürekler, gökte melekler ağlar.O sebepten Teröre kurban giden gençleri görünce Müminiz yüreğimiz bin ağlıyor. Hakkarili Kürk Rojarlar da Anadolu'mun evladı, Urfalı Arjinler de peygamber toprağımın fidanı. Tuncelili Kürk Ahmetler de dağlarımızın buzulunun kar beyazı, Erzincanlı Zaza Muhammedler de Fırat Dicle'mizin coşkun akan sularının berraklığı. Diyarbakırlı İbrahimler de kale surlarımızın muhafızı.

Yetmedi mi aydınlıkları karanlıklara, dostluğu düşmanlığa, sevdaları kine, aşkları ırkçılığın ondurmak bilmez nefretine kurban verdiklerimiz.
Müminin kardeşliği yüreklerden bin doğsun.

Yetmedi mi Kürt'ü Türk'e Türk olanı Kürt olana kırdıran sistemin çarkında kardeşliği teröre kurban vermelerimiz? Yetmedi mi o dünyanın en masum Meleği olan yüzü Anadolu toprağımın tozuna bulanmış, Saçını rüzgarlar taramış, Yüzünü şubat soğukları kavurmuş, Gözleri çakmak çakmak Hilal'inin parıltısına vuslat, ayın on dördünde Nur'un nuru olan çehresini kavmiyetçiliğin terörüyle kararttıkça karartmış; Sümbül Dağı'nın, Cilo Dağları'nın, Ağrı Dağı'nın, karlı Süphan Dağları'nın çocuklarını teröre kurban vermelerimiz?

Yetmedi mi, kış güneşlerine aldırmadan hak sevdalara uyanmaya başlar kaldıran Kardelen çiçeklerini ayrık otlarına yem etmelerimiz? Anadolu'm bir çınardır gövdesiyle sarsılmaz, Uzuvlarıyla Doğudan Batı'ya, Kuzey'den Güney'e kökler salan ayrışmaz ve Anadolu'm teröre kurban verdiği evlatlarına ağlar.

Anadolu Çınar'ım kökünden koparılmaya çalışılan Kürt kızlarının ve erkek çocuklarının analarının ahına ağlar. Anadolu'm yavrusu çalınan terör mağduru anaların bağrının yangınında yürekler dağlar.PKK'nın ayrık otları Doğu'da kinine ve nefretine, ırkçılığına ve hainliğine Elifler ve Muhammedler dalından koparırken, Doğuda öğretmenler toprağının evladına ruh ve duygu, kan ve can vermeye sevdalı...

Doğu'da öğretmen ümmetin kardeşliğini, islamın kavmiyetçilik bilmez birliğini, Çanakkale ruhunun ölümsüzlüğünü yaymaya adanmış gözü karalı...Doğuda öğretmen vatan ve hilal sevdalısı, ümmet ve millet bağımlısı
Öğretmen bilgisini vermenin yanında duygusunu da, ruhunu da ümmet çocuğu kardeşine aşılayan...

Öğretmen taş altına eller koyan...Öğretmen asıl uyanışın nesilleri uyandırmaktan ve hakka bağlamaktan, ağaçları yaşken eğmekten geçtiğini bilen... Öğretmen hakka meftun müslüman neferler yetiştiren...
Öğretmenin silahı kalemidir. Ama azgın ve cahil, zalim ve cehil pkklı kalemine kurşunlar sıkıyorken, Güvercin kanatları üzerine azman kedilerini yolluyorken, Çalıkuşu Nesrinler, Aybükeler ve Necmettinler yüreğine kinden ve husumetten kurşundan oklar saplamaya kalkışıyorken, Yetmedi mi Çalıkuşu öğretmenlerin Doğuda eğitim neferliğinde teröre aydınlığıyla şehit düşürülürlüğü?

Kıyamsa kıyam. Değişsin bu devranlar. Yıkılsın terörden kin dağları kuranlar. Kurulsun hak divanlar. Okunsun ezan-ı selalar. Secdelere konulsun hak başlar. Ve geç olmadan kıyamlara kalkılsın. Yiten bir yürek iki gönül üç vicdan değil. Doğuda yiten yüzyılın nesli ve ümmetin geleceğinin evladı olan milyonlar.

Korkuyorsa korkmasın Millet. Hakka kılıç olsun hükümet. Bu ümmet ses verirseniz ölüm uykularından uyanır da dava uğruna baş koymaya yavru evlat Olçok olur. Tank altına başını değil tüm cüssesini, varını yoğunu, dününü, bugününü, yarınını ortaya koyan Hilal'in kurbanı olur.
Bu millet yediden yetmişe bayrağını kaptığı gibi sokaklara dökülen Sütçü İmam torunu olur.Kardeşliğine pusu kuranların karşısında Seyit Onbaşı olur.
14ünde 15inde yaşına dahi aldırmadan ucunda şehitlik var kalırsam nefer olmaya adadığım yüreğim var diye ölümlerden dirilen Çanakkale olur.
Uyumasın ümmet. Silkelensin millet. Bir olsun kudret. Diri olsun basiret.

Çekirdekten yetişsin Muhammed: Sedef kabuğunda saklı kalsın inci Nur olan Meryemi izzet. Şirke eğilen nesiller değil tevhide dirilen bir nesil uyansın. Kıyamsa kıyam. Secdeyse secde. Yeter ki hakka kalkan şehadet parmağı olsun. Ve nesillerimiz bozuk zihniyetlere ve teröre yem olmasın
Kıyamsa kıyam olsun. Selalar okunsun. Nesiller hakka coşsun
Anadolu'm evladına kavuşsun. Şirk yok olsun. Ayrık otları ve cahiliye okları eteğimizden süpürülsün ve de atılsın. Kıyamsa kıyam. Gün bugün olsun. Hak güneşler doğsun.