Geçen gün İnegöl'de ki STK'ların bir kısmı seçimde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini deklare eden bir basın açıklaması yaptılar.

Başta İnegöl'ün bir kısım medyası olmak üzere Milli Görüş'ü temsil ettiklerini iddia edenler ve diğer muhalif kesimde rahatsızlık oluşturdu bu durum tabi haliyle. Oysa ifade özgürlüğü diye bir şey var. İstemeyeni zorla getirmediler.

Arzu eden bu basın açıklamasına imza verdi. Arzu etmeyen zaten gelmedi. Kendi STK'ları her defasında kendi partisine olan desteğini açıklarken, çocukları daha okul çağına gelmeden kendi ilkelerinden bahsedip algılarını şekillendirirken sorun olmuyor da başka STK'lar bunlar gibi düşünmüyor diye, Erdoğan'a destek açıklaması yaptılar diye sorun oldu?

O bir kısım medyanın Aydın Doğancılık oynayan patroncukları zaten eski şaibeleri hala zihinlerdeyken, şimdi de STK'ları hedef gösterip sayfalarında elin müptezellerine sövdürüp neşe buluyorlar.

Bir defa küfrettirdiğiniz bu STK'ları tanıyor musunuz? Ben tanıyorum... Hem de çok iyi tanıyorum. Çoğunda bizzat bulundum.

Bu STK'ların kimisinin İnegöl'de yüzlerce gence burs sağladığını, kimisinin kurslarda Kur'an ve fıkıh eğitimi verdiğini, kimisinin aylık, haftalık programlarla İslami bilincin oluşmasında İnegöl irfan dünyasına katkılar sağladığını, kimisinin mahalle mahalle teşkilatlanıp fakir fukaraları isim isim ev ev bulup yardımlarla memnun ettiklerini, kimisinin eğitim ve kültür dünyasını renklendiren faaliyetlerle gençlere okur yazarlığı teşvik ettiğini biliyor musunuz!?

Birilerine sövdürerek elinize ne geçti neşe bulmaktan başka !? Öfke ve kinlerinizi soslamaktan başka !? Keşke siz de elinizdeki imkanları hayırda yarışan bu STK'ların çeyreği kadar da olsa o yolda kullansanız !? Kendi çıkarlarınıza alet etmeseniz.

Daha çok STK'ların "Cumhur ittifakı'na oy vermek imani meseledir" sözüne takılmışlar.. Eyvallah elbette katılmayabilirsiniz, hatta eleştirebilirsiniz de.

Ama unuttunuz mu Erbakan hocanın sağlığındayken "patates dini" mensupları ilan ettiği diğer parti seçmenlerini..

Ya da Ak Parti'ye oy verenler için "bunlara oy veren cehenneme bilet almıştır" sözlerini... Peki bunları eleştirdiniz mi hiç !? Neden keser gibi hep kendinize yontuyorsunuz meseleleri !? Hiç samimi değilsiniz hiç!

Acaba bu habere çağrıldığınızda gelmeyip tavır koymak çok mu zordu!? Yayınlamak zorunda mısınız !? Sizin kafanızdan olmak zorunda mı bu STK temsilci ve müntesipleri? Yoksa siz de Aydın Doğan gibi siyasileri pijamalarla karşılayıp emirler falan mı vermeye heveslisiniz!?

Bakın gençler o menfur günler eski Türkiye'de kaldı. İstemiyorsanız yayınlamayın ama haberi manipüle edip insanları neden hedef gösteriyorsunuz !? Bu mu adil düzen..? İlla Demirtaş aşkı ile yanan genel başkanınızı ve partinizi mi destekleyeceklerdi..!?

İki tık aldınız diye İnegöl'ün efesi mi sandınız kendinizi!? Siz de geriye kalan üç beş STK'yı toplayıp karşı bildiri yayınlayın..

Size engel olan mı var !? Aydın Doğancılık oynamayı bırakın..! Adam gibi gazetecilik yapın.. Ya da bırakın yapacak olanlar gelsin..