İşgal devleti İsrail yine iyice azıttı. Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti tanıması ve ülkesinin büyükelçiliğini Tel Aviv'den bu şehre taşınması kararı önceki gün gerçekleştirilen törenle hayata geçti.

Filistinliler ise bu duruma karşı çıkarak protesto gösterileri düzenledi. Oncak İsrail bir kez daha şiddet kullanarak onlarca Filistinliyi öldürdü, binlercesini yaraladı.

Yahudi parayı çok sever. Dünyayı çok sever. Onlara bireysel verilecek en güzel cevap yahudi mallarını almamak. Bu onların boğazını sıkmak demektir... "Yahu bir tek benle olacak iş mi?" deme..

Herkes öyle demese bu küçücük eylem kocaman bir eyleme dönüşür.. Kartopunun çığa dönüşmesi gibi.. Ama işte azıcık şuur ve irade gerek... Bu da biz müslümanların çoğunda olmayan bir şey...

Üzerimizde ölü toprağı var. Silkinmemiz lazım. Kınamaktan öteye gitmemiz lazım. Bireysel çabaların çığ gibi büyüyerek ümmeti harekete geçirmesi lazım. Bize bir kelebek etkisi lazım. Ondan önce kelebek gibi sessiz olmamak lazım. Etkisi diyorum kelebek demiyorum.

Geçmişte İsrail ve yalanları, siyonizmin gerçek yüzü üzerine kitaplar yazmış bir düşünür vardı. Adı Roger Garaudy. Fransız düşünür. Daha sonradan müslüman olmuş Fransa Komünist Parti eski sekreterliği de yapmış bu adam. Bu insan bu yüzden çok sıkıntılar çekmiş.

"İsrail, Mitler ve Terör" ile "Siyonizm Dosyası" adlı kitaplarını bastıracak yayınevi bulamamış Garaudy. Uzun süre bastıramamış Çünkü siyonist lobi tehdit etmiş. Avrupa ve Amerika ülkelerinde zaten yoğun bir siyonist baskı sözkonusu.

Devlet yetkililerinden tutunda, sanatçı, iş adamı ve entellektüeller dahil İsrail'in katliamlarından, hukuksuzluklarından ve adaletsizliklerinden asla bahsedemezler. Bahsederlerse başlarına nelerin geleceğini iyi bilirler.

Roger Garaudy'nin başına gelenler bu söylediklerimi teyit eder durumda. Adamı medyada linç etmişler. O kadar meşhur bir yazarken adeta unutturulmuş. Yazdığı kitapların basımına engel çıkartılmış.

Düşünebiliyormusunuz sözümona dünyada kültürün başkenti sayılan Fransa'da yazdığınız kitapları bastıramıyorsunuz. Fikirlerinizi söylemeniz engelleniyor.

Aslında bir çok gerçek bildiğimiz şeyin bir illüzyondan öteye gitmediği çok açık değil mi!? Onların istediği kadar özgürlük, onların istediği kadar adalet...

Ama Garaudy azmetmiş ve nihayet başarmış. Bu adamın kitaplarını alalım, okuyalım. Bu kitapların satışı siyonistleri çıldırtacak eminim.

Bireysel bir şeyler yapalım. Eyleyişe geçelim artık. Yazmaktan ve konuşmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Gazze'ye yardım götüren İHH'ya, Kızılay'a yardımlarımızı esirgemeyelim. Bursa'da Kanuni Derneği, İstanbul'da Mirasımız Derneği gibi sırf Kudüs ve Kudüs'te ki Filistinli müslümanlar üzerine çalışan yardım kuruluşları var. Onlara yardım edelim. Yahudi mallarını boykot edelim.

Bize bir kelebek etkisi lazım. O etkiyi neden yüzyıllarca ümmetin hilafet makamı görevi görmüş olan bu topraklardan başlatmayalım...!?