Batılı zihniyet, sömürü düzenini bazı kavramları kullanarak devam ettirir. Bu kavramlar güzeldir fakat, batılılar bu kavramları kirletmişlerdir.Bunları kullanarak; zihinleri yıkamışlar, kültürleri törpülemişler, kargaşa ve anarşi üretmişler,kendilerine hizmet eden İŞBİRLİKÇİLERİNİ korumuşlar, darbelere zemin hazırlamışlar, yaptıkları işgallere bahane oluşturmuşlardır.

Hatırlayalım;Irak işgal edilirken bahane 'DEMOKRASİ GÖTÜRMEK' idi.Ama uğruna savaştıkları(!) demokrasi kavramı hiçe sayılıp, Mısır'da darbe olduğunda tüm batılılar darbecilerden yanaydı !!!

Kavramlar Batılı emperyalistlerin SİLAHIDIR. Nasıl mı? Kısaca örneklendirelim:

-Şeytani düzenlerinin ürettiği ahlaksızlıkları, sapkınlıkları meşrulaştırmak ve yaygınlaştırmak için, 'ÓZGÜRLÜK' kavramını kullanırlar. Böylece milli kültürleri yok ederler.

-AKILCILIK, ÇAĞDAŞLIK kavramlarını kullanıp, dinleri akıldışı ve çağdışı ilan ederler. Böylece şeytani düzenlerine tehdit olarak gördükleri Din'i hayatın dışına atarlar.(İslamofobi'yi bu yüzden körüklüyorlar)

-LAİKLİK kavramını DİN ÖZGÜRLÜĞÜ olarak değil, din düşmanlığı olarak uygularlar, dindarları 'gerici, irticacı' kavramlarıyla aşağılayıp ötekileştirirler.

-Terör örgütlerini kurup teröristleri beslerler, utanmadan da TERÖRLE SAVAŞIYORUZ derler. Teröristler insan öldürünce sesleri çıkmaz, siz teröristlere operasyon yaptığınızda veya mahkemelerde hesap sorduğunuzda 'İNSAN HAKLARI yok DİKTATÖRLÜK var' diyerek teröristlere sahip çıkarlar.

-Bir ülkede, Batıya hizmet edenlere engel olup, yargıladığınızda bu kez arkasına sığındıkları kavram ADALET olur. Bu kavramı silah olarak kullanıp kendi ajanlarını, işbirlikçilerini korurlar.

-Ülkede fitne, kargaşa, darbe ortamı oluşturmaya çalışan medyaya engel olursanız size saldıracakları kavram BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ'dür. Kendilerine hizmet eden medyayı canhıraş savunurlar.

-FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ diyip dururlar, kendileriyle aynı fikirde olanları 'AYDIN' diyerek yüceltirler, fakat kendileri gibi düşünmeyen insanları medyalarında konuşturmazlar,'çağdışı''kavramıyla aşağılarlar.

-EŞİTLİK diyip gezerler ama; dinlerinden, milletlerinden, ten renklerinden dolayı insanları damgalamaktan vazgeçmezler.

-İNSAN HAKLARI kavramını ağızlarından düşürmezler fakat; karıştırdıkları, terör örgütlerini üzerine saldıkları veya işgal ettikleri ülkelerde ölümüne sebep oldukları milyonlarca masum insanın haklarını hiçe sayarlar.İşgal ettikleri ülkelerden kaçan milyonlarca göçmenin haklarınından bahsetmezler.

-ÇOCUK HAKLARI kavramını umursar gözükürler fakat; sömürdükleri ülkelerde açlıktan ölen milyonlarca çocuğun, babalarını öldürdükleri yetimlerin, şehit çocuklarının hakları umurlarında değildir.

-Lafa gelince 'HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ çok mühimdir' derler. Ama onların çıkarlarına aykırı bir kararı meclisiniz, mahkemeleriniz veya yöneticileriniz, anayasa ve kanunlara uygun şekilde alsa bile karşı çıkarlar. Umurlarında olmaz hukukun üstünlüğü. Hatta işbirlikçileriyle, medyalarıyla, dolarlarıyla, finoları olan terör örgütleriyle saldırırlar kararınızı değiştirin diye.

Mevzu uzun, örnek çok, batılıların ve BATIKAFALILARIN ikiyüzlülükleri say say bitmez.

Ülkemizde veya dünyadaki olaylara dikkatle bakarsak;yukardaki kavramların nasıl ikiyüzlü bir şekilde kullanıldığını,bu kavramların batı emperyalizmine hizmet aracı yapıldıklarını net şekilde görürüz.

Batılı devletler böyle davranırda içimizdeki Batıkafalılar farklı davranır mı, onlar da ülkedeki vesayetçi düzenlerine dokunuldukça, belli KAVRAMLARIN ARKASINA saklanıp her türlü numarayı çevirmeye çalışıyorlar. Ne diyordu Müslüm Gürses:'Biz babadan böyle gördük...' İçimizdeki Batıkafılar da 'Ağababaları'ndan böyle görmüşler, böyle taktik almışlar.

Uyanık olalım VİRÜSLER ÇOK MASUM KAVRAMLARLA ve ÇOK SİNSİ YAYILIYORLAR.

MEHMET ARİF SELİM