Müşteriyi tanıdığınızı, bildiğinizi göstermek bazı mesleklerde gerçekten önemlidir. Altmışlı yılların sonu İki Kapılı Kahve'nin bahçesinde oturan bir müşteriye kahveci bir kahve getirip masasına bıraktı.

Müşteri şaşırmıştı: kahveci de müşteri de altmışlı yaşlardaydılar. "Beyefendi, çay olsa neyse, kahvemi nasıl içtiğimi keşke sorsaydınız."

Kahveci "Kusura bakmayın, daha önce eşiniz, oğlunuz ve gelininizle gelmiş, şu masada oturmuş, kahvenizi de az şekerli içmiştiniz o yüzden sormadan getirdim, kahveyi alabilirim." dedi.

Müşteri şaşırmıştı, "Kusura bakmayın iki yıl öncesiydi, nasıl unutmadınız?" diyebildi. Ankaralıydılar iki yıl öncesi gibi, Besler İnegöl Köftecisinde ailece yemek yemişlerdi. Eşi, oğlu ve gelini de masaya az sonra geldiler.

İZ BIRAKAN İNEGÖLLÜLER

HALİL İBRAHİM ZENGİN:Bürokrat, 1970 İnegöl doğumludur. Kurşunlu İlköğretim Okulu ve Sakarya Arifiye Öğretmen Lisesi mezunudur. Uludağ Eğitim Meslek Yüksek Okulu'nu 1990 yılında bitirdi. 2000 yılında da A.Ü.Sosyal Bilimler Fakültesinde lisansını tamamladı. 1990 yılında Iğdır-Tuzluca'da öğretmenliğe başladı. Tavşanlı ve Domaniç'te 2000 yılına kadar görev yaptı. 2000-2004 yılları Kocatepe İlköğretim Okulu'nda öğretmen olarak görev yaptı. 2004 yılından itibaren göreve müdür olarak devam etti. Hamzabey İlköğretim, Alanyurt 75.Yıl Okullarında müdürlük yaptı. 2006-2009 yılları Selçuk Yahşi İlköğretim Okulu'nda kurucu müdürlük yaptı. 2010-2011 Sinanbey İlköğretim Okulu Müdürüdür. 2012 yılında alan değişikliği sonucu sınıf öğretmenliği bölümünden sosyal bilgiler öğretmenliği bölümüne geçti. Şubat 2013 ile Ağustos 2013 tarihleri arası Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulu müdürüdür. İniyad İnegöl Şube Başkanlığı görevinde de bulunmuştur.15 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Domaniç ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Şu an İnegöl'de Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Kent Konseyi Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

Kaynakça : www.Domaniç.meb.gov.tr/www.halil-ibrahim-zengin/idari-personel/4

EMİR ZEKOVİÇ: Hentbolcü, özel sektör yönetici, orman mühendisi. 30 Nisan 1972 tarihi Yugoslavya Sırbistan (Sancak Bölgesi) Priboj doğumludur. ilk ve orta öğrenimini 1991 yılında Yugoslavya'da tamamladı. Yükseköğrenimine Saraybosna Üniversitesi Orman Fakültesi'nde başladı. Bosna Hersek'te savaşın çıkması ile yapılan özel bir anlaşma gereği Türkiye'de devam etme hakkı kazandı. Dil eğitimini Ankara Üniversitesi TÖMER Kırşehir Şubesinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümü 1997 yılı mezunudur. 1998 yılında İnegöl Starwood A.Ş.de orman mühendisi olarak işe başladı, işletme müdürü olarak sürdürdü. Bugün Proje Müdürü-Danışman olarak çalışmaya devam etmektedir. Ülkesinde ortaokul çağlarında Epoxid Hentbol Kulübü'nde başladığı hentbol sporunu ülkemizde yükseköğrenimi boyunca devam ettirdi. Trabzon 24 Şubat ve TEK Hentbol Takımında birinci ve ikinci ligde hentbol kalecisi olarak yer aldı. Cemiyet hayatında da yer almaya özen gösterir. Birçok kez İnegöl Bosna Hersek Derneği yönetim kurullarında görev aldı. 2014 yılından itibaren İnegöl Kent Konseyi Kentlilik Bilinci Oluşturma Grubu Üyesidir. Kaynakça : 10.06.2017 tarihinde kendisi ile görüşüldü.