İnternet yeni ortaya çıktığında hepimiz ümitlenmiştik. Çünkü gençlerimizi meşgul eden “ATARİ “salonları vardı. İnternete göre daha klasik olan atari oyunları öğrenci ve gençlerimizi meşgul ediyordu.Sonra internet icat oldu.İnternet, gençleri bu oyunlardan kurtaracak ümidiyle yeni icat bizi sevindirmişti.Çünkü istediğimiz bilgilere evimizde ve iş yerimizde anında ulaşabiliyorduk artık.

Gerçekten de öyle oldu. İstediğiniz kelimeyi yazıyor ve o kelimeyle ilgili sayfalar dolusu bilgiler karşımıza çıkıyordu. Dünyanın en uzak kütüphanesindeki kitaplara oturduğunuz yerde ulaşabiliyordunuz.

Gel gör ki kısa zaman geçmeden o uğursuz eller internete de uzandı ve ahlaksızlık adına ne varsa hepsini internete yüklediler. Ve bu kanaldan insanları zehirlemeye başladılar.

İnternette bir konuyu araştırırken birden karşınıza bazı başlıklar çıkar.İnsanı meraklandıran başlıklar.Örneğin “Bu şakalara kalbiniz dayanmayacak” v.b. ilgi çekmeye çalışıyorlar.Özellikle gençlerin ilgisini çeken ve meraklandıran başlıklar kullanıyorlar.

İnternette sözünü ettiğim olay küfürlü konuşmalar. Hiçbir sansüre tabi tutmadan sanki rastgele açılmış telefonlardan alıntı yapılmış numarasıyla verdikleri o konuşmalarda edep ve haya yerlerde sürünüyor adeta.Oysa tamamen şeytani bir şekilde ustaca ve profesyonelce hazırlanmıştır o küfürlü konuşmalar.

Bazen düşünüyorum da günümüz gençleri gerçekten çok büyük yıkım ile karşı karşıyadır.Her taraftan üzerlerine maddi ve manevi tuzaklar kuruluyor.Günümüz gençleri hakikaten manevi yönden savunmasız bir konumdadır.Çünkü dini ve manevi bilgileri yetersizdir.Bunu fırsat bilen şeytan ve şeytanlaşmış insanlar gençlerimizi elimizden almak istiyorlar.O nedenledir ki gençlere yönelik dini ve manevi bir çalışma yapıldığında bu mihraklar hemen karşı gelmeye başlıyorlar.

Gençler yaşlarının olgunluğunda değildirler. Fiziki yaşı on sekiz olan bir gencin olgunluk yaşı belki de on yaş bile değildir.Dini konularda kendilerine sorular sorun göreceksiniz en basit dini bilgilere bile sahip değildirler.Okullardaki Din Kültürü dersi olmasa belki bir çoğu dinin ,imanın ve peygamberin ismini bile duyamayacaktır.

Gençliğin bu haline rağmen din düşmanı zalimler gençlerimize daha çok Din Bilgisi verme konusunda teşvik edici olmaları gerekirken tam tersine bu alanda atılan her türlü hayırlı adımlara karşı geliyor ve engellemeye çalışıyorlar.

Hz.Adem’den (as) günümüze kadar her zaman Hak ile Batıl mücadele halinde olmuştur.Ve Allah’ın izniyle her zaman da bu mücadeleyi ‘Hak’ tarafı kazanmıştır.

İçinde bulunduğumuz yüzyılda yapılan yıkımlar son on yıl içinde düzeltilmeye çalışılıyor. Her geçen gün gençlerimiz ve insanlarımız adına dini ve manevi alanda hayırlı çalışmalar yapılmaktadır.

Ancak bu hayırlı çalışmalara şer güçler tabiatları gereği zaten karşı gelmektedirler. Asıl bizi üzen bu davadan olduğunu söyleyen bir kısım insanlarımızın da bu şer güçlerin ekmeğine (bilerek veya bilmeyerek) yağ sürmeleridir. Bu kardeşlerimiz farkında olmadan bindikleri gemiyi delmektedirler.
Onlarda çok iyi bilirler ki (Allah korusun) bu gemi batarsa hepimiz beraber batacağız.