İnegölspor'da geçtiğimiz hafta yönetimin Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyareti ile sular duruldu.

Ziyarete kadar istifalar konuşuluyordu, Taban'ın destek vermeyip kendi listesini hazırlayacağı iddia ediliyordu.

Hatta bir adım ileriye gidilip; başkan belirlenmiş; Belediyespor yönetimi olduğu gibi İnegölspor'a getirilip; voleybol bordo-beyaz formayı giymişti.

Bütün bu dedikodular, duyumlar ziyaretle son buldu. Başkan Eşref Güç ve arkadaşları yollarına devam edeceklerini Başkan Taban'a bildirdiler.

Taban da 1 yıl daha görev süresi olan Güç ve arkadaşlarına başarılar diledi. Destek noktasında da geçmişteki desteğini vermeye devam edeceğini aktardı.

Yönetim anlamında İnegölspor'da Eşref Güç dönemi olağanüstü bir şey olmazsa önümüzdeki yıl Mayıs'a kadar devam edecek.

Bu arada İsmail Güldüren listesini yönetime verdi. Kendisine yarayacak 3 isim haricinde alayına yol verin dedi amiyane tabirle...

Gençler takımda duracak, bir de isteyen, mücadele eden 3 oyuncu takımda kalacak. İsimleri bende kalsın. Kalanıyla yönetim yolları ayıracak.

Genç bir kadro düşünülüyor. Tabii düşünce güzel ama bunu hayata geçirmek o derece kolay mı?

İnegölspor için önümüzdeki sezon en beklenen durum Karabük gibi düşme potansiyeli yüksek takımların olduğu bir gruba düşmek.

Düşme korkusu yaşanmadan gençlerin kazanılmasına yönelik bir sezon geçirmek. Tabii burada sabır da önemli. Gençler sabırla tecrübe kazanır. Bir anda olmasını bekleyemezsiniz.

Bu sabır önümüzdeki sezon ne kadar gösterilir bunu göreceğiz. Dediğim gibi grup şansı da şart.

Sanırım almayı planladıkları genç oyuncuları da önemli ölçüde belirlemişler. Bunlara birkaç kiralık da eklenecek.

İnegölspor, önümüzdeki yıl hedefe oynayan bir takım olmayacak diye yola çıkmak bazen bizi şaşırtan bir Play-Off hedefinin yakınında olduruyor.

İnşallah da öyle olur. Türk futbolunun unuttuğu İnegölspor'un genç yetenek yetiştirme noktasındaki günlere de geri dönülür umudundayız.